fbpx

Bli medlem i Avenyföreningen

Grattis! Du är just nu på väg att ta första steget till att vara med och förändra och förbättra inte bara din verksamhet, utan också vara delaktig i utvecklingen av Avenyområdet.

”Vi arbetar för att Avenyn ska bli en utåtriktad, levande och kontinental paradgata med internationell attraktionskraft och en puls för hela regionen. Det unika området ska sticka ut och forma en egen identitet som stärker Göteborgs varumärke bland europeiska städer.”

Vårt uppdrag är att genom samverkan utveckla attraktiva, trygga och unika mötesplatser i Avenyområdet, fyllda med upplevelser av hög kvalitet inom utbudet av kultur, nöjen och shopping.

Tillsammans med våra medlemsföretag på Avenyn och närliggande områden, Göteborgs Stad och andra aktörer arbetar vi aktivt för att höja Avenyområdets image. Allt för att Avenyn ska bli en självklar mötesplats och destination för både göteborgaren och turisten.

Avenyföreningen arbetar också för en stark gemenskap, ökat nätverkande och kompetensutveckling hos medlemsföretagen. Vi arbetar för att ständigt utvecklas och är innovativa för att skapa nya möjligheter både för våra medlemsföretag, staden, besökaren och våra invånare. Nu, idag och för framtiden!

Vill du bli en av oss?

JA, MITT FÖRETAG VILL BLI MEDLEM

Gör som ca 230 andra företag i Avenyområdet – bli medlem redan idag!
Läs mer nedan om våra medlemsförmåner och stadgar.

Kontakt

Sofie Ragnar, projektansvarig platsutveckling & event
sofie@avenyn.se
070-870 86 70