Evenemang att delta i

För att dra besökare till området, skapa mer försäljning hos er verksamheter och stärka Avenyområdets olika platsidentiteter är vi engagerade i ett flertal evenemang som ni som medlemmar kan delta i.

Detta är de planerade och genomförda evenemangen 2024.

Mingelevent på Södra Vägen

Minst två gånger på er år bjuder verksamheterna på gatan in till mingelkväll med fokus på shopping, mat, mingel och musik. De skapar shoppingerbjudanden, spännande aktiviteter och musikinslag inne i sina verksamheter.

Mer information & anmälan – länk inom kort

Fester på Teatergatan

Sommarfester under 3 lördagar och eventuellt något i vinter. Restaurangerna på gatan bjuder in till fest med livemusik och dj:s på sina uteserveringar, materbjudanden samt härlig stämning.

Mer information & anmälan – länk inom kort

Shoppingevent på Avenyn – i samband med bokmässan

Ett shoppingevent där handeln på Avenyn och Teatergatan gör ett gemensamt mingel- och kundkvällsevent den 26 september med temat böcker och litteratur. Verksamheterna skapar en aktivitet och ett erbjudande inom temat.

Mer information & anmälan

Avenyn för Världens Barn – Barnens kulturäventyr

Syftet med dagen är att samla in pengar till Världens Barn, ge alla barn en kulturell upplevelse med spännande aktiviteter och samtidigt visa upp Avenyns unika utbud inom kultur, mat och handel. I år sker evenemanget lördag den 5 oktober.

Mer information & anmälan – länk inom kort

Luciafirande på Götaplatsen

Tillsammans med Göteborgs Lucia och World of Volvo kommer Avenyföreningen återigen skapa ett magiskt luciafirande på Avenyn och Götaplatsen. Det kommer även finnas möjlighet för er verksamheter som vill delta. Den 13 december tar vi Göteborgs nya luciatradition vidare!

Mer information & anmälan – länk inom kort

Hittaut centrala Göteborg

En spännande orienteringsaktivitet för barn och vuxna som Avenyföreningen sett till kommit till centrala Göteborg. Förra året deltog ca 9 000 personer under perioden april till december, som upptäckte Avenyområdet, Haga och Innerstaden. Ni medlemmar kan exempelvis delta genom sponsrade checkpoints och vinster. Mer info kommer till 2025.

Mer information & anmälan – länk inom kort

För mer information och kontakt

Sofie Ragnar, platsutveckling & event
sofie@avenyn.se
0708-70 86 70