fbpx

Publicerad 21 januari, 2019 - Blogg

Avenyns alla hjärtans guide

Varför bara fira Alla Hjärtans Dag en dag när man kan fira kärleken en hel vecka? Nedan listar vi lite extra mysiga oaser på och runt om Avenyn att besöka under alla hjärtans veckan! Förutom alla unika butiker så finns det en hel del restauranger och caféer att besöka med sina nära och kära.

Frukost

Att börja dagen med en frukost på stan kan ge resten av dagen en härlig boost. Oavsett om du föredrar endast en kaffe och croissant, en nyttig hälsofrukost eller älskar frukostbuffé så vimlar det utav alternativ.

I vår Frukost guide hittar du både de som serverar frukostpaket samt frukost buffé och är du den som gillar att sova ut på morgonen kika på
Avenyns Brunch guide, här hittar du ställen på Avenyn som serverar brunch.

Fika

Ta en paus från den romantiska promenaden eller från shoppingrundan och slå er ner för en mysig fika!

Vill du läsa mer om varje ställe innan du bestämmer dig kan du göra det i vår fika-guide.

Middag

Middag ute på stan är alltid en bra idé vare sig du firar kärleken med vännerna, din partner eller första dejten. På Avenyn har vi några av de vassaste krogarna som är vana att ge det lilla extra! Kolla in dessa pärlor som även nämns i ”The white guide”:

Familjen

The Project

Somm

Project på södra vägen har även fått en Bib Gourmand-utmärkelse 2018.

I Avenyns guider hittar du alla alternativ för en fantastisk alla hjärtans dag runtom Avenyn.

Boende

Varför inte inta en Staycation och bo i mitt på Avenyn för en natt eller två? Vardagslyxiga sviter och rum för alla smaker finns uppradade i vår Hotellgudie. Samtliga hotell erbjuder även härlig frukost och fin middag så att ni inte behöver lämna byggnaden en sekund om ni inte vill!

 

Kika in här för att ha koll på alla aktiviteter som sker under Alla hjärtans veckan!