Utbildning

Så lyckas du med din försäljning i lågkonjunktur

tisdag 29 augusti

Så lyckas du med din försäljning i lågkonjunktur!
Hur får man det att hända och hur prioriterar och maximerar vi effekten inom just försäljning? I rådande situation måste vi fokusera på att säkra våra intäkter och då gäller det att förstå sin egen affär, vad som egentligen skapar stabila intäkter och vad som ger effekt snabbt.

 

Johan Sköld är en av landets främsta experter inom ledarskap, faktabaserad affärsutveckling och försäljning. Han är serieentreprenör, affärsängel och investerare, som huvudsakligen jobbar som partner i det norska private equitybolaget Amp Eleven. Han har dessförinnan drivit en lång rad bolag, alltifrån små till noterade med flera miljarder i omsättning. Han är ledamot i och rådgivare till ett flertal styrelser, en omtyckt föreläsare vid bl.a. Chalmers, KTH, Leader Evolve, Sveriges Arkitekter och inte minst Handelshögskolan i Stockholm. Han har även skrivit en av Sveriges mest sålda böcker inom försäljning.

 

 

 

Till anmälan

Anmälan sker senast 22 augusti

Datum:                                   Tisdag 29/8
Tid:                                           09.00-11.30 föreläsning inkl. frågestund (kaffe & fralla kl 08.30)
Plats:                                       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Södra Hamngatan 59
Pris:                                         Kostnadsfritt, No-showavgift på 250 kr om inte avanmälan görs.
Att tänka på:                      På våra utbildningar förekommer fotografering, vill du inte synas maila:  Emilia@avenyn.se

Kontakt

Emilia Tapper Jönsson, Medlemskoordinator
076-633 67 00
emilia@avenyn.se