Utbildning

Arbetsrätt, från anställning till avskedning

onsdag 27 september

Vad säger arbetsmiljölagen, vad händer när ens anställda inte sköter sitt jobb?

Utbildare: Emmelie Tedfelt, Advokat, Setterwalls Advokatbyrå,

Emmelie har lång erfarenhet av att lämna rådgivning till bolag i olika branscher och inom hela det arbetsrättsliga området. Det kan röra allt från att skriva anställningsavtal till praktiska semesterfrågor till att lämna stöd till arbetsgivare i tvister om uppsägningar och avskedanden.

Grundläggande arbetsrätt

Som bolag är det viktigt att hålla koll på det regelverk som finns kring anställda. Det finns en hel del frågor där det som arbetsgivare kan vara lätt att trampa fel, men fallgroparna går med lite grundläggande kunskap att hantera. I den här föreläsningen kommer vi att gå igenom just grundläggande frågor som ni som arbetsgivare har nytta av. Vi kommer att beröra bl.a. anställningsavtal, anställningstrygghet, arbetstider, arbetsmiljö, semester m.m. Vi kommer att förena det med enkla praktiska tips som ni kan ta med er till era verksamheter.

Anmälan är stängd

Datum:                                   Onsdag 27/9
Tid:                                          09.00-12.00, frukost från 8:30
Plats:                                      Chalmersska huset, Södra Hamngatan 11
Pris:                                        Kostnadsfritt för 2 personer per medlemsföretag i Avenyföreningen. No-showavgift på 250 kr                                                      om inte avanmälan görs.
Att tänka på:                     På våra utbildningar förekommer fotografering, vill du inte synas maila: Emilia@avenyn.se

Kontakt

Emilia Tapper Jönsson, Medlemskoordinator
076-633 67 00
emilia@avenyn.se