Där vi möts. Blir nykära. Igen. Och igen. 

Sommargatan Teatergatan

På Teatergatan intill Avenyn finns ett pärlband av restauranger, barer och caféer. Alla med sitt unika erbjudande. Men en sak har de gemensamt: kärleken till mat, dryck, spontana möten och det goda livet.

Det bästa under sommarhimlen helt enkelt.

       teatergatan4_gitarr                    treatergatan5_skrattandekvinnaochman            teatergatan2       teatergatan3_hund

Just nu blomstrar Teatergatan som aldrig förr och på gatan ligger två vinbarer, en festlig karaokebar och flera charmiga restauranger och butiker. För tredjeåret i rad kommer även gaturummet utsmyckas med grönskande växter och uteserveringar som växer sig stora, långt utanför trottoargränserna. Under sommaren kommer det återigen arrangeras tre sommarfester på gatan. Välkommen till sommarens härligaste gata.

 

Äntligen är sommarfesterna på Teatergatan på gång igen. Första sommarfesten var 1 juni och nu taggar vi till inför kommande den 6 juli och 31 augusti. Smaka en liten bit från varje restaurang, ta med dig kompisen, grannen eller kanske hunden och njut av mat och musik på sommarens härligaste gata tillsammans. Festerna drar i gång kl. 14. Vi ses på Teatergatan!

Håll utkik här och i sociala medier för uppdateringar om festerna och speciella dagsfest-erbjudanden.
Teatergatan verksamheter

 

Varmt välkomna! 

/ Verksamheterna på Teatergatan