ANSVARIG PROJEKT i AVENYOMRÅDET
Centrumutveckling och events

Vill du arbeta med ett av de mest spännande områdena i Göteborg?
Brinner du för att utveckla platser/destinationer och arbeta med evenemang?
Då är du den vi söker.

Uppdraget
Avenyföreningen söker en kreativ och energifylld medarbetare som ska vara med och öka områdets attraktivitet och bidra till ett ökat antal besökare till området genom att ansvara för flera projekt inom platsutveckling och events.

Uppdraget innebär också att stärka Avenyföreningen genom fler medlemmar och att aktivera befintliga medlemmar.
Även att stärka både befintliga och nya partnerskap för ökad attraktivitet och image till området.

Rollen
Vår ambition är att genom samverkan och partnerskap höja områdets image som mötesplats och bli det självklara målet för göteborgaren och turisten. Du kommer ha en viktig roll i våra mål och ambitioner genom att projektleda olika platsutvecklingsprojekt, driva evenemang samt arbeta med Avenyföreningens medlemmar och partnerskap.
Det är en operativ roll med fokus på projektledning och försäljning. Viktigt att du även kan bidra aktivt i strategiska frågor och alltid strävar efter ständig förbättring.

Ansvarsområden

  • Platsutvecklingsprojekt – Vinterbelysningen i området, Sommargatan Teatergatan m.fl.
  • Evenemang till besökare – Spring & Christmas Market Södra Vägen, Konstvandring Avenyn 2023, Hittaut centrum m.fl.
  • Tjänster vid evenemang (stöd vid ansökan, uthyrning evenemangstält och bord m.m.)
  • Medlemskap och partnerskap

Din profil
Vi söker dig som delar vår passion för Avenyområdet och för Göteborg. Du vill ständigt utveckla och utvecklas. Att du är kreativ och har förmåga att själv ta initiativ och driva olika projekt är en självklarhet. Du är social och kan kommunicera i tal och skrift med flera olika målgrupper. Teamet är viktigt för dig och du gillar att arbeta med laget för jaget.

Som person är du driven, energisk och lösningsorienterad. Service är ett ledord för dig och du har en i grunden affärsinriktad inställning. Du är strukturerad, håller deadlines, tar ansvar och är samtidigt kreativ. Erfarenhet från projektledning och försäljning är meriterande och du drivs av att arbeta mot tydliga mål.

Du har en relevant akademisk examen/eftergymnasial utbildning inom besöksnäring, centrumutveckling, projektledning, försäljning eller liknande.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kommer att tillämpas. B körkort är meriterande. Placeringsort Göteborg.

Du kommer rapportera till VD.

Ansökan
Publiceringsdatum: 2022-06-23
Sista ansökningsdag: 2022-07-30 ANSÖKAN ÄR STÄNGD
Intervjuer kommer hållas löpande.

Vid frågor på tjänsten, vänligen kontakta vd Jessika Wassberg på 0733-505 220.
Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till jessika@avenyn.se

—————————————————————————————————————————————
Avenyföreningens huvudsyfte är att utveckla en attraktiv, trygg och unik mötesplats fylld med upplevelser av hög kvalitet. Vi arbetar med utveckling och marknadsföring av Avenyområdet och föreningen grundades redan 1957 av handlare på Avenyn. Idag har både det geografiska området och medlemmarna utökats. Vi verkar från Kungsportsbron i norr till Korsvägen i söder och från Vasaparken i väster till Skånegatan i öster. Föreningen har idag cirka 230 medlemmar – fastighetsägare, restauratörer, handlare, teatrar, museer, hotell och övriga näringsidkare. Vi arbetar nära Göteborgs Stad som vi har ett samverkansavtal med.

Vårt huvudmål är att höja Avenyområdets image som självklar mötesplats och destination för både göteborgaren och turisten.