Medlemsmöte

Nytt säkerhetsläge i Sverige och tryggheten i Avenyområdet

Onsdag 4 oktober 2023

Vad innebär det nya säkerhetsläget för er och era verksamheter? Vad innebär det för Göteborgs Stad och för Avenyområdet? Det finns inget specifikt hot mot Göteborg, Avenyområdet eller någon av våra verksamheter. Men i och med det höjda säkerhetsläget ska vi alla hjälpas åt att öka vår medvetenhet och beredskap. Vi kommer troligen leva med ett skärpt säkerhetsläge under lång tid framöver.

Terrorhot är inte det enda som påverkar vår upplevelse av trygghet och säkerhet. Droghandel, gängkriminalitet, stölder och misshandel förekommer också i vårt område. Visserligen går anmälda brott ned men hur är det med den upplevda tryggheten?

Välkomna på medlemsmöte den 4 oktober och träffa representanter från Göteborgs Stad, Polisen och Securitas. Vi hör hur de resonerar, vilka åtgärder som görs och hur vi alla kan bidra till att skapa en trygg miljö för våra besökare och för oss själva. Chans att ställa frågor och att diskutera tillsammans.

Gäster:

Martin Östberg, ställföreträdande säkerhetschef Stadsledningskontoret, Göteborgs Stad

Ola Skogsberg, kommunpolis Lokalpolisområde City

Ola Holgersson, driftschef Securitas

Anmälan stängd

Datum:                                  Onsdag 4 oktober 2023
Tid:                                          08.30-09.30 (kaffe + fralla från 08.00)
Plats:                                       Grace sportsbar, Kungsportsavenyn 9
Pris:                                         Kostnadsfritt medlemsföretag i Avenyföreningen.
Att tänka på:                      Enbart för medlemmar i Avenyföreningen. På våra medlemsmöten förekommer          fotografering, vill du inte synas maila:  Emilia@avenyn.se

Kontakt

Emilia Tapper Jönsson, Medlemskoordinator
076-633 67 00
emilia@avenyn.se