Medlemsmöte

Medlemsträff hos nya Bellora Business, Meetings & Gatherings

fredag 1 mars

Nätverka med andra medlemmar, upptäck en av Avenyns nyheter och träffa Fredrik Toreskog, partner och Creative Director på ESS Group!

Avenyföreningen bjuder in till en inspirerande morgon och Bellora bjuder på den bästa italienska frukosten ni ätit á la Bellora samt en rundvandring i lokalerna. Bellora har blivit större, hela 662 kvm för att vara exakt med 9 nya konferensrum, 20 mjuka fåtöljer och soffor att ladda om i och en mäktig bar för när business ska övergå till pleasure.  

Morgonens gäst är Fredrik Toreskog, Creative Director och partner på ESS Group.

ESS Group startade sin resa 2007 med förvärvet av Ystad Saltsjöbad. Att skapa stamgäster, återinvestera det man tjänade och alltid fortsätt utveckla sin upplevelse var ledorden då, och är detsamma idag. Mantrat om att man inte säljer hotellrum kom tidigt och att det istället handlar om att bygga upplevelsen kring bra restauranger, barer, aktiviteter och pooler. Nu består ESS familjen av 12 hotelldestinationer (och ett antal restauranger, ett rosévin, hårdrocksband och e-handel för inredning) i Sverige, Norge och Danmark och ytterligare tre som nu byggs och skapas.

Lyssna till när Fredrik Toreskog berättar om hur man arbetar, vad som har varit avgörande i deras marknadsföring och kultur och hur man jobbar med att få en gäst att vilja återkomma ofta. ESS Group har sedan 2015 varit verksamma på Avenyn i och med Hotel Bellora och du bjuds också på tankar om hur man ser på utveckling och samarbetet på Sveriges finaste nöjesstråk.

Fredrik Toreskog är Creative Director och partner på ESS Group och har varit med i utvecklingen av ESS familjen sedan 2015, precis då Steam Hotel började byggas. Han har en bakgrund inom nöjes- och underhållningsindustrin, reklambyråer och reseindustrin. Fredrik fyllde Konserthuset under sin föräldraledighet 2011, spelar gitarr för sällan, älskar fotboll och anser att bra reklam alltid bör skapa leenden.

Dessutom, Jessika ger en snabb uppdatering av upprustningsprojektet där planeringsfasen snart är slut. Vad är bestämt, vad händer nu?

Välkommen på en härlig morgon på den nya konferensavdelningen på Bellora den 1 mars!
Vi möts i Italien! 

     Anmälan är stängd.

Datum:                                   Fredag 1 mars
Tid:                                          08:30-10:30
Plats:                                       Belloras nya konferensavdelning, Avenyn 10
Att tänka på:                      Medlemsträffen är kostnadsfri och endast för Avenyföreningens medlemmar. På våra medlemsmöten förekommer fotografering, vill du inte synas maila:Emilia@avenyn.se

Kontakt

Emilia Tapper Jönsson, Medlemskoordinator
076-633 67 00
emilia@avenyn.se