fbpx

Julklappsvagnen 2019

Julklappsvagnen är ett samarbete mellan Spårvägssällskapet Ringlinien och Göteborgs Stadsmission. Tillsammans återupplivar de en 100 år gammal idé om att åka runt i staden i en spårvagn och samla in julklappar till barn, unga och familjer som lever i utsatta situationer. Detta sker i år lördag 7 december.

Följ vårt eget Facebookevent för att se när den stannar på Avenyn.

Avenyföreningen kommer också hjälpa till och samla in julklappar precis som förra året. Därför, när vi har vår Julfest den 5 december får de som vill ha med en julklapp till Julklappsvagnen. Det går också att lämna julklappen uppe på vårt kontor på Avenyn 10, 6 tr fram till 6 december. Den 7 december står vi på Avenyn och lämnar alla julklapparna till Julklappsvagnen.

Kommunikation & marknadsföring

  • Avenyföreningen sprider vilka verksamheter som är med och bidrar till Julklappsvagnen via hemsidan, nyhetsbrev och sociala medier
  • Göteborgs Stadsmission berättar också om vår insats i deras sociala kanaler

Var kan vi lämna?

  • Ta med till Avenyföreningens Julfest 5 december
  • Lämna på vårt kontor på Avenyn 10, 6 tr fram till 6 december
  • Säg till så kommer vi ut och hämtar hos er fram till 6 december

Vad kan vi skänka?

Presentkort är väldigt uppskattat. Det kan kännas självklart att gå in i en affär och välja det man vill ha. Eller att gå på stan, ta en fika eller gå på bio med sitt barn. För många familjer är detta inte möjligt. Genom att skänka presentkort ger man barn och föräldrar som lever i en socialt och ekonomiskt tuff tillvaro möjligheten att själva kunna gå till affären och välja det de behöver.

Naturligtvis tar Stadsmissionen emot alla sorters julklappar. Men det bör vara nya saker och helst ser de att de inte är inslagna eller om de är det, att paketen är tydligt märkta så att de vet vad det är i. Då blir det lättare för dem att se till att julklappen hamnar hos rätt person.

 

Vid frågor kontakta: Jessika Wassberg, Avenyföreningen på jessika@avenyn.se eller 0733-505 220