Publicerad 31 januari, 2024 - Nyheter

Årets Avenyföretag 2023 – The Melody Club

Vid Avenygalan den 24 januari på Elite Park Avenue Hotel korades Årets Avenyföretag 2023. Förra årets vinnare Oskar Sjölund, vd på Ocean Bus delade ut priset till Anton Meynert från The Melody Club.

JURYNS MOTIVERING

”Årets vinnare sticker ut. Med ett unikt koncept har de visat på stor framgång och fortsätter vara extremt populära, även över tid. De skapar minnen, skratt, gemenskap, glädje, kulinariska och musikaliska upplevelser. Det genomtänkta konceptet imponerar i kvalitet, service, teknisk höjd och överraskningar. Allt i linje med våra ledstjärnor, där de vågar tänka större och där vi ser att kunderna tycker det är värt en omväg.

The Melody Club får utmärkelsen ”Årets Avenyföretag 2023” för att de skapat något där allt stämmer, där stämningen är hög och gästerna vågar bjuda på sig själva. På ett inspirerande sätt har de gjort Avenyn bredare.”

2023 ÅRS JURY

  • Fredrik Lindén – VD Turistrådet Västsverige
  • Johanne Gabrielson – Marknadsansvarig Backaplan & Commerce Skandia Fastigheter
  • Oskar Sjölund – VD Ocean Bus Göteborg (förra årets vinnare)
  • Patrik Andersson – VD Business Region Göteborg
  • Therese Brusberg – Chef Göteborgs 400-årsjubileum Göteborg & Co

Avenyföreningens utmärkelse är till för att uppmärksamma och hylla verksamheter som är goda förebilder för Avenyn. Det är till de företag som stärker Avenyområdet genom att inspirera och imponera. Målet med priset är att inspirera andra företag att våga tänka stort, att våga tänka nytt och att våga vara modiga.

Priset delades ut på den årliga Avenygalan för verksamheterna i området. Årets tema var Let’s Dance och Mölndals Dansskola stod för underhållningen.

Nomineringarna för Årets Avenyföretag 2024 öppnar i slutet av oktober.