fbpx

Publicerad 5 maj, 2017 - Blogg

Vetenskapsfestivalen – för dig som tror att du vet allt


Sveriges största kunskapsfest intar Göteborg 10-14 maj. Temat för i år är tillit. Det finns något för alla och alla aktiviteter är gratis!

Med hundratals aktiviteter runt om i Göteborg väcker Vetenskapsfestivalen på ett lättillgängligt och kreativt sätt intresse för forskning och vetenskapliga ämnen. På och runt Avenyn finns det massor av spännande aktiviteter att delta i.

Festivaltälten i Bältespännarparken utgör hjärtat av festivalen och här är det full aktivitet hela dagarna med flertalet workshops, föreläsningar, debatter och podcasts. Här finns även GG-bar, Sveriges första nörd- och e-sportbar, som serverar vegetariska rätter och ekologisk dryck. På kvällarna gästas platsen av DJ:s som spelar sina vetenskapsbeats

Foto: Dick Gillberg

Olika föreläsningar, utställningar, föreläsningar, debatter, guidade turer, teatervisningar erbjuds även på andra platser som bland annat hos Universeum och Göteborgs Stadsbibliotek.

Det finns något för alla och det är fri entré till alla aktiviteter. Hela programmet hittar du på Vetenskapsfestivalens hemsida.