Uteserveringspremiär 1 april!

Publicerad

Blogg

uteserveringspremiar2016_2
Lördag 1 april öppnade äntligen uteserveringarna igen. Och vips så finns det nästan dubbelt så många sittplatser på Avenyn.

Ett säkert vårtecken på Avenyn och de kringliggande gatorna är när uteserveringarna traditionsenligt äntligen öppnar den 1 april och sommarsäsongen blir definitivt ett faktum. Under några veckor har restaurangerna byggt för fullt för att bli klara till den stora premiären. Här finns många härliga uteserveringar där du kan njuta av både sol och skugga samtidigt som du tar något gott att äta eller dricka. Avenyns stora serveringar bjuder på bra sol- och spanläge över paradgatan. Södra vägens uteserveringar bjuder på lite lugnare atmosfär med flera charmiga uteserveringar i trädgårdsmiljö.

Liksom 2016 har några av Avenyns restauranger så kallade satellitserveringar. Det är Junggrens Café, Vigårda, Wärdshuset Tullen, Tvåkanten och Espresso House som har 4 meter breda och 10-15 meter långa uteserveringar placerade på Avenyns båda sidor mellan Kristinelundsgatan och Engelbrektsgatan.

Hitta din favorituteservering bland Avenyområdets restauranger och caféer.