fbpx

Utbildningspaket i åtta delar

Instagram, Facebook, Google Analytics, Google Ads, Tripadvisor, Google My Business, sökordsoptimering och visual merchandise

Vi har tillsammans med Innerstaden Göteborg och 4 andra städer tagit fram ett utbildningsmaterial specifikt för cityföretag.

Nu har du som medlem chans att uppdatera dina kunskaper i bl a Instagram för företag. Kurserna innehåller olika filmsekvenser där du får både information och inspiration för att nå ut bättre till dina kunder. Du tittar på filmerna i din egen takt, när det passar dig, och kan se sekvenserna hur många gånger du vill, för att du ska kunna testa olika upplägg i din egen verksamhet.

Efter att du registrerat dig får du tillgång till utbildningsmaterialet.

Registrera dig

För presentation av plattformens nya funktioner kommer en genomgång vid två olika tillfällen att hållas för medlemmarna.

Länk till genomgång 1:
Onsdag 1 september kl. 8:30 – 9:30

Länk till genomgång 2:
Tisdag 7 september kl. 8:30 – 9:30

 

 

Vi som tagit initiativet till utbildningarna och finansierat dem är: City Örebro, Innerstaden Göteborg, Avenyföreningen, Helsingborg Citysamverkan, Linköpings Innersta och Malmö Citysamverkan. I Göteborg möjliggörs satsningen genom Köpmannaförbundets utbildningsstöd för Innerstaden och Avenyföreningen.