fbpx

Publicerad 11 juli, 2018 - Blogg

The Parlour’s första sommar på Avenyn


Med cocktails i världsklass och en spännande meny med grunder från det peruanska köket upplever nu The Parlour sin första sommar på paradgatan Avenyn.

The Parlour på Avenyn 2 har nyss utökat sina öppettider så gästerna kan njuta av lunch och svalkande dryck redan från klockan 12. Avenyn.se träffar The Parlour’s Fabian Zarrabi för att kolla läget och få reda på mer.

Hur föddes idén till The Parlour?
Idén kom till under en familjemiddag i Vancouver där vi spånade fram och tillbaka vad som behövdes i Göteborg. Vi kände ganska snabbt att en smak- och atmosfärupplevelse som inkluderar maten, drinkarna och interiören kom att bli vår utgångspunkt. Någonstans där folk känner sig välkomna in till ett mer offentligt vardagsrum, och där kommer namnet The PARLOUR in som då betyder salongen. Vi ville komma med något nytt och skapade därför en peruansk fusion-meny som vi känner ligger rätt i tiden med gästers utökade nyfikenhet.

Vem får absolut inte missa The Parlour?
Om du är en nyfiken och kreativ person som älskar att uppleva nya saker i vardagen med dina nära och kära ska du inte missa att besöka The PARLOUR. Innovativ mat och drinkar i världsklass där du själv bestämmer om det blir en härlig middag eller om kvällen fortsätter på vår loungessida till kl. 03.

Vad erbjuder ni på menyn?
Vi erbjuder en grund från det peruanska köket med en twist. Detta innebär att vi har en hel del inslag från Asien, Mexico och Italien. En mycket spännande och fräsch meny som är rekommenderad att ätas tillsammans med cocktails.

Vad har ni för specialiteter?
När du besöker The PARLOUR borde du inte lämna utan att ha testat våra Ceviches, Ponzu Carpaccio och Tuna tacos. Tillsammans med detta passar vår egen ”house-cocktail”, vid namn The Parlour Concoction, med en grund av mandel och ananas alldeles utmärkt.

Vad kan man förvänta sig av ett besök på The Parlour?
Man kan förvänta sig en härlig atmosfär med mycket kärlek i luften, en matupplevelse som Göteborg aldrig tidigare upplevt och drinkar som får dig att vilja dansa vidare hela natten lång. En nytänkande middag med lite lounge känsla helt enkelt.

Vilka gäster syns hos er?
Vi har en bred målgrupp i en stor variation av åldrar, vilket vi älskar. Men framförallt den nyfikna gästen söker sig gärna hit för att upptäcka något nytt och spännande och de flesta kommer snart tillbaka.

Vem är drömgästen?
Hmm… finns många att välja på. Roger Federer eller Jay – Z & Beoynce kanske? Prins Carl Philip, men han har redan besökt oss.

Vad är det bästa med Avenyn?
Vi anser att det bästa med Avenyn är att det är en gata som aldrig riktigt sover. Det är liv och rörelse mesta delen av dagen och en väldigt stor variation på människor. Detta tycker vi är mycket spännande och ser dessutom fram emot The PARLOURs första sommar på Göteborgs paradgata, Avenyn.

Hur tror du att Avenyn kommer se ut om 10 år?
Om 10 år? Tror man kan utveckla och göra massor av härliga och roliga saker på Avenyn om spårvagnarna kan flytta sig över till andra sidan huset (Heden) så vi kan utnyttja gatan på ett bättre sätt. Utvecklingen går framåt, men samtidigt väldigt långsamt för det mycket spärrar i vägen.