fbpx

Avenyns och Innerstadens utbildningsföljetong

No Depp Bara Pepp
– med Susanne Einhorn

Välkommen att följa med i  Avenyn och Innerstadens följetong: No Depp Bara Pepp med Susanne Einhorn.
Säsong 1 i 7 delar med start onsdag 17/6  – se filmerna nedan

 

SUPERNÖJDA KUNDER, LYCKLIGA SÄLJARE OCH INSPIRERADE TEAM. 

Beteendevetaren, säljexperten och författaren Susanne Einhorn brinner för det lyckade kundmötet. När Susanne snackar får du som deltagare beprövade modeller och verktyg som enkelt kan omsättas i det dagliga arbetet. I oktober 2019 föreläste Susanne för ca 100 medlemmar från Innerstaden Göteborg och Avenyn.

Nu har hon producerat 7 filmer speciellt för oss. Varje film är ca 5 minuter lång och alla har olika teman t ex självledarskap, merförsäljning, lär känna din granne.

Ni kommer att få med bilder, historier och enkla modeller, berättade med humor och värme. Filmerna sätter fokus på hur vi ännu bättre kan bemöta kunder och ta hand om oss själva i en tid av den oro som pandemin innebär. För bra kundbemötande lönar sig alltid. Spegeleffekten innebär att ett leende (nästan alltid) besvaras med ett leende. Så när du får kunder att må bra kommer du själv att må bra.

På onsdag 17 juni startar vi med 2 filmer, på torsdag 18 juni kommer nästa. I veckan efter kommer en film om dagen mellan tisdag och torsdag.

Tillsammans med Innerstaden Göteborg och sponsrade av Göteborgs Köpmannaförbund kan vi erbjuda er medlemmar dessa utbildningar och workshops.

Del 1- 7 se datum nedan presenteras mellan 17 juni 2020 26 juni 2020

Du tittar vid din egen dator eller telefon, själv eller med kollegor. Utbildningsfilmerna fullföljer ni i er egen takt. Klicka på filmerna.