fbpx

Publicerad 26 november, 2019 - Blogg

Sprid kärlek med Avenyn

Med kärlek och omtanke kan vi ge julen till fler!

Julklappar och julmat till behövande familjer i Göteborg. Initiativen är många och några har vi här på och kring Avenyn. Välkomna alla att vara med.

 

7 december
Stadsmissionens Julklappsvagn till Avenyn

Lördagen den 7 december är julens härligaste tradition tillbaka! Stadsmissionen och Spårvägssällskapet Ringlinien åker för femte gången runt i Göteborg med julklappsvagnen för att möta alla er som vill ge en julklapp till någon annan.

Kom och lämna en julklapp när Julklappsvagnen stannar vid Valand, Avenyn, kl. 12.30. Vagnen stannar hela 20 minuter hos oss. När vagnen kommer hoppar fantastiska ambassadörer och göteborgsprofiler av för att ta emot din gåva, säga hej och vara med på kort. På Valand bjuder Johan & Nyström Avenyn på kaffe till alla givmilda göteborgare.

Läs mer här

 

15 november till 15 december
Julklappsinsamling på Gothia Towers med Räddningsmissionen

Räddningsmissionen arrangerar även i år en julklappsinsamling tillsammans med Gothia Towers! De vill ge fler familjer möjligheten att få en god jul, med julklappar. Julklapparna samlas in i julklappslådan som står i lobbyn på Gothia Towers mellan den 15 november och 15 december, varje gåva räknas.

Vad kan jag ge? – Helst presentkort på tex shoppingcenter eller upplevelser. Det är en uppskattad gåva eftersom familjerna då själva kan handla sina julklappar. Något som de i vanliga fall inte har möjlighet till.

Läs mer här

 

 

24 december
Julmat och julklappar till behövande hos La Gondola

➖EN JUL AV KÄRLEK➖

Mellan kl 11-13 på Julafton välkomnar vi på 21 Gruppen de behövande med julmat, juldryck samt julklappar utanför La Gondola Trattoria på Kungsportsavenyn 4.
Läs mer här