fbpx

Publicerad 21 augusti, 2020 - Guide, Hälsa & skönhet

Skönhetsguiden Avenyn


Klippning, massage, tandblekning, fillers, kemisk peeling eller skinbooster, men vart skall man gå? Här har vi samlat Avenyområdets alla skönhetssalonger på ett och samma ställe!

Beauty Corner

Södra Vägen 34 | bcorner.se
Här har du en helhetsfokuserande skönhetssalong mitt i centrala Göteborg. Hos Beauty Corner kan du göra både fransförlängning, kosmetisk tatuering, fillers, tandblekning och mycket mer.

Flexmassage

Arkivgatan 8 | flexmassage.se

Flexmassage ger djupgående massagebehandlingar som verkligen gör skillnad! Vår mottagning på Arkivgatan 8 har fyra behandlingsrum som är öppna alla dagar i veckan.
Alla deras massörer arbetar i samma koncept och hos dem kan du enkelt nyttja ditt friskvårdsbidrag.

Institut Harmoni

Södra Vägen 43 | institutharmoni.se
Institut Harmoni är salongen för dig som vill vårda både ditt yttre och ditt inre. Låt din själ få tid till avslappning medan du njuter av en avkopplande massage. Hos Institut Harmoni kan du även hitta ansiktsbehandlingar, vaxning, fransförlängning och produkter.

J&Co

Karl Gustavsgatan 19 | jochcompani.se

Varmt välkommen till Salong J & Compani som ligger ett stenkast från Avenyn.
Med 30 år som kreativ frisör har Jeanette samlat sin erfarenhet och utbildat nya frisörer i färgteknik och form .

Tillsammans med kollegor fortsätter det kreativa skapandet i en härlig atmosfär.

Klipparna

Södra Vägen 53 | klipparnagoteborg.se
Klipparna erbjuder det bästa inom hårvård och naglar och strävar efter en känsla av retro och lyx, där de små detaljerna, allt från kaffekoppar till speglar, spelar roll. Här ska du ska känna dig unik och uppleva värme, det ska kännas som att komma hem till sin bästa vän.

Laserkliniken

Engelbrektsgatan 34C | laserkliniken.nu
Personalen på Laserkliniken är medicinskt utbildad med 16 års erfarenhet kring laser och utför allt från klassisk ansiktsbehandling, Restylane, Fillers, hårborttagning med mera. De säljer skönhetsprodukter både i butiken och via deras webbshop.

Life Long Clinic

Vasagatan 58 | lifelong.se
Life Long Clinic erbjuder allt ifrån avancerade friskvårdsbehandlingar mot inflammationer och smärta till medicinska ansikts- och kroppsbehandlingar. De håller sig uppdaterade med det allra senaste inom både hälso- och skönhetsinriktning.

Lifetime Clinic

Avenyn 22 | lifetimeclinic.se
Lifetime Clinic startades år 2012 men öppnade sin klinik i Göteborg först år 2016. Tack vare specialister inom olika områden ställs kunderna och resultat i fokus. Här gör man allt från hårtransplatation, fillers, kemisk peeling, skinbooster och mycket mer. Men Lifetime Clinic utför inte bara behandlingar , det görs även uppföljningar samt ställs svar på frågor.

Lirema

Södra Vägen 10 | lirema.se
Lirema Ögonklinik är en kedja av kliniker som erbjuder diagnostik, terapeutisk och kirurgisk behandling av ögonsjukdomar.Visionen att expandera ledde till skapandet av Lirema Sverige AB med sin första ögonklinik i Stockholm.

Salong Randevu

Avenyn 10 | salongrandevu.se
Salong Randevu eftersträvar att inte bara vara en klassisk frisörsalong/barbershop, utan även att blanda och mixa fragment från andra koncept som går i linje med deras. Att därför kunna erbjuda högkvalité slipsar, flugor och manschettknappar (bland annat) till rimliga priser, lyfter verksamheten och inger en exklusiv känsla.

Skönhetskliniken

Götabergsgatan 3 | skonhetskliniken.se
Skönhetskliniken är känd för sina kosmetiska tatueringar och specialist på fillers och injektionsbehandlingar. De arbetar med största möjliga kompetens och den allra senaste utrustning – för att göra minsta möjliga insats med finast möjliga effekt. När deras bidrag är som bäst är det så litet att det knappt märks, men du som kund ska lämna kliniken med ett leende på läpparna. Personalen är specialister på för- yngrande effekter som får dig att se mer utvilad ut.

Studio Aroma

Teatergatan 19 | studioaroma.se
Studio Aroma erbjuder avancerad hudvård, IPL/laser och Restylane vid sidan av fotvård, manikyr och massage. De har kvalitetsbehandlingar och produkter för både kvinnor och män. Studio Aroma är auktoriserade hudterapeuter, certifierade masasgeterapeut och har en legitimerad sjuksköterska. Välkommen till Avenyområdets främsta dagspa!

Studio Duo

Södra Vägen 45 | studioduo.se
Besök Studio Duo, sjunk ner i stolen och känn dig trygg. Här har alla i personalen lång erfarenhet inom hårvård. Ditt besök på salongen ska vara din speciella stund och man vill att du som gäst ska gå därifrån inte bara med en ny look, utan också med en massa ny energi!

Viktväktarna

Storgatan 53 | viktväktarna.se
I mer än 50 år har ViktVäktarna runtom i världen hjälpt människor att gå ner i vikt, välkommen till Viktväktarna på Storgatan 53. Här kan du få hjälp flera gånger i veckan att nå dina mål med hängivna coacher på plats.