fbpx

Publicerad 1 oktober, 2018 - Blogg

Shopping Days 25-28 oktober


Designshopping runt Avenyn!

Låt höstdesignade ballonger visa vägen genom Avenyområdets shopping.
Flanera bland höstens dammode. Gå herrdesignens catwalk. Ät en shoppinglunch på en av våra restauranger. Upptäck designen bland gallerier och muséer. Hitta interiören till hemmamyset och avsluta med ett glas bubbel hos en av våra kvällsöppna barer.

Vi har shoppingen och vi har designen!

Shopping

Herrdesignens catwalk

Vi på Avenyn presenterar herrdesignens catwalk. Här finns allt till våra herrar, från glänsande manschettknappar till stora och varma vinterjackor. Här nedan hittar du butikerna som hjälper dig att få in rätt höstplagg i garderoben.

John Henric


Avenyn 23 | johnhenric.com
Först på gatan hittar du John Henric där höstens färger bara stålar i butiken. Under Shopping Days kommer ett erbjudande på 20% på ett köp finnas. Gäller dig som är eller blir medlem på John Henric Avenyn. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Oscar Jacobson


Avenyn 22 | oscarjacobson.com
Oscar Jacobson är också en av de första herrbutikerna på vår fina paradgata. Här hittar du höstjackor i mängder (och längder), korta som långa. Välkommen!

Pierres Gent’s Shop


Kristinelundsgatan 10 | pierregentsshop.se
Pierres Gent’s Shop är där du kan hitta det lilla extra. Butikens specialitet är ”Classic with a Twist”. För dig som verkligen gillar att se stilig ut!

Tommy Hilfiger


Avenyn 31-35 | tommy.se
Under Shopping Days är Tommy Hilfiger fullt igång med sina två kollektioner Tommy Jeans och Men´s Wear. Kollektioner för olika stilar. Kom och kika vilken kollektion som passar dig bäst!

Holmens Herr


Avenyn 31-35 | holmensherr.se
Stil, Stil och Stil, är de tre orden som ploppar upp i huvudet när man besöker Holmens Herrs fina butik. Låt dem hjälp dig med den stilen du vill ha. Det finns ett fint erbjudande bara på butiken på Avenyn. Köp schampo från Lernberger Stafsing och få conditioner på köpet.(Värde 199kr.)

Twins


Engelbrektsgatan 41 | twinsshop.se
Twins fyller 50 år! Har ni inte upptäckt butiken än, välkomna in att göra det nu!

Hem

Ateljé P Interiör


Engelbrektsgatan 26 | facebook.com/ateljep
Vi kommer in i en mysigare årstid. Varför inte komma till Ateljé P Interiör och fixa hemmets höstmys för att få en riktigt höstkänsla.

Alvhem


Södra Vägen 51 | alvhem.com
Alvhems lampa Carrie LED Lamp finns i 4 färger, Burned red, Olive, Black, White. Under Shopping Days säljs Carrie LED Lamp med 15% rabatt (ord. pris 1249 kr), med reservation för att det blir slutsålt.

TillDittHem


Södra Vägen 49 | tillditthem.se
Umbra är ett mycket populärt märke på TillDittHem som du kan spana in under dagarna. Bland Umbra’s fina kollektioner finns ett erbjudande på designprisade osynliga bokhylla, Conceal. Ett erbjudande på hela 20%. TillDittHem har designad och snygg inredning med smarta funktioner.

Miva Fine Art Gallery


Teatergatan 30 | mivagallery.se
Kom till Miva och få inspiration från en fantastisk utställning med konst av Gosia Kosiec, med utlottning med chans att vinna en av konstnärens signerade editioner.

Dam

Oles Döttrar


Södra Vägen 41 | olesdottrar.se
Hos Oles Döttrar hittar du en inspirerande blandning av noga utvalda kläder, skor, accessoarer och inredning från ledande designers runt om i Europa. Några av märkena är Rabens Saloner, By Malene Birger, OttodÀme, Second Female, Hope, Graumann, Cathrine Hammel, Philippe Model och Decadent.

Jaspis


Hedåsgatan 13 | facebook.com/jensandjaspis
Jaspis kommer ha ett fantastiskt erbjudande på Stockholmsklänningsfabriks klänningar, 899 kr (ord.pris 1299 kr). Kika in där och ta del av erbjudandet.

Hunkemöller


Avenyn 29 | hunkemoller.se
Hunkemöller kommer ha erbjudande på kampanjen Hoisery. Köp Stay ups, stocknings eller tights och få andra paret för -50%.

Lindex


Avenyn 31-35 | lindex.se
Lindex Avenyn erbjuder personlig service under dagarna med bland annat utprovning och en uppdatering av din nya höstgarderob.

Deisy Design


Avenyn 39 | deisydesign.nu
Kollektionen ”Jorden runt på 80 sjalar” är full igång. Förutom det så kommer de ha ett erbjudande på gratis mönster vid köp av material till någon av kollektionens sjalar! Välkomna!

Pickles


Vasaplatsen 10 | pickles.nu
Pickles har fantastiska skandinaviska klädmärken och kommer ha fler erbjudande på Shopping Days. Missa inte det!

Mat och Dryck

Valand


Vasagatan 41 | valand.se
Valandhuset kommer att erbjuda olika aktiviteter och erbjudanden på restaurangerna Lilla London, TEATERGATAN och VALAND.

Hälsa & Skönhet

Hypoxi Göteborg


Engelbrektsgatan 24 | hypoxi.se
Hypoxi-Design your body, prova ett träningspass hudåtstramning/vakuumcykling gratis.

Service

Valutia Exchange


Avenyn 39 | valutia.se
Valutia Exchange erbjuder sina tjänster till resenärer och personer som återvänder från utlandet och turister med bra växlingskurs- avgiftsfri- No Commission. Butiken uppdaterar kurserna dagligen. Valutia Exchange erbjuder ytterligare rabatter till studenter och taxiföretagen. Under Shoppning Days har de ännu bättre pris!