fbpx

Publicerad 6 maj, 2014 - Hotell & service

Hotellyx mitt på Avenyn

Lyxigt hotellrum.
Lyxiga hotellrum, stor takbar, fräscha konferensytor… Nya Scandic Rubinen har allt! Det nu nyrenoverade hotellet har premiäröppning den 23 maj men redan nu kan du tjuvkika på inredningen här.

För Scandic är utbyggnaden och renoveringen välkommet i processen att differentiera och positionera kedjans sex hotell i Göteborg. Hela hotellets interiör kommer att uppgraderas och bli toppmodern av högsta kvalitet. Det nya hotellet ska även bli miljöcertifierat. Totalt är det 5600 kvadratmeter som har byggts till, med bland annat 100 nya dubbelrum.

– Göteborg är en mycket viktig destination för oss och det känns väldigt bra att både öka antalet rum på Scandic Rubinen och att fräscha upp publika ytor och konferens. Läget på Avenyn är perfekt, både för att bo och för att äta och umgås i restaurangen och baren, säger Joakim Nilsson, Sverigechef på Scandic.

Takbaren är redan öppen och igång – och väl värd ett besök. Därifrån kan du sippa på smakfulla drinkar och spana in Avenyn uppifrån. Här nedan finns lite förhandsvisningar på interiören.

Inspirationshörnor i hotellrummen, sötaste små vaserna och stora härliga fåtöljer – hur snyggt som helst!
Inredning, Scandic Rubinen.

Den nya konferensavdelningen har blivit större, bättre och mer öppen.
Konferensavdelning