Utbildning 12 oktober: Sälj

Så hanterar du kunder i nöd och lust

Med glimten i ögat och stor respekt för motståndet att uppfattas som krängare, ger Ulla-Lisa nya infallsvinklar och praktiska tips om hur du attraherar kunder genom proaktiv kundkommunikation.

Ulla-Lisa Thordén är säljcoach, författare och en av de mest uppskattade föreläsarna inom området sälj. 

 

 

 

Ulla-Lisa utmanar gamla sanningar om säljandet på ett överraskande sätt genom att avdramatisera det dagliga säljhantverket så att det blir mer aktivt, lustfyllt och lönsamt genom VIVA!-modellen. Även hur du undviker säljandets 7 dödssynder.

I raskt tempo men med plats för reflektion och diskussion, får du kunskap, inspiration, konkreta tips, skratt och aha- upplevelser, allt för att göra varje dag till en bättre dag för både dig, dina kollegor och dina kunder!

Föreläsare:
Ulla-Lisa Thordén, säljcoach, författare och en av de mest uppskattade föreläsarna inom området sälj (på listan hos Saleseffect som en av de 50 mest anlitade). Hon har mångårig erfarenhet från ledande positioner och att starta och utveckla företag. Under åren 2009-2013 var hon en av nio EU ambassadörer för kvinnors företagande utsedd av Tillväxtverket. Hennes 7 bästsäljande böcker på området har hjälpt tiotusentals läsare att öka säljlusten och skapa trogna kunder. Sedan 2001 driver hon Republic Consulting AB med fokus på sälj-och kundkommunikation för kunder som vill utveckla nya kundrelationer och fördjupa de befintliga 

Datum:                           Onsdag 12 oktober 2022
Tid:                               
  kl. 09.00-12.00 (kaffe och smörgås från kl. 08.30)
Plats:                               
Chalmerska Huset, Södra Hamngatan 11
Pris:                                   Kostnadsfritt för medlemmar i Avenyföreningen och Innerstaden Göteborg. No-showavgift på 250 kr om inte avanmälan görs
Anmälan senast:         7 oktober. Max 2 per medlemsföretag.

Anmäl dig här!

Vid frågor, kontakta:
Jessika Wassberg, Avenyföreningen, 0733- 505 220, jessika@avenyn.se
Erika Kern, Innerstaden Göteborg, 0709-63 23 72, erika.kern@innerstadengbg.se