fbpx

Avenyns Personal Shopping Men & Women

Avenyns Personal Shoppingtjänst erbjuder både män och kvinnor att planera upp sin garderob. Shoppingupplevelsen planeras utifrån dina behov, budget och önskemål. Samarbetet sker tillsammans med butiker i Avenyområdet och du bjuds på bubbel och får absolut bästa personliga service.

Utifrån ett hållbart perspektiv utgår vi från plagg du redan har och kompletterar för att skapa nya outfits. Eller om så önskas söker vi fram till helt nytt.

I coachande styling ingår ett lärande i att handla smart, hållbart och genomtänkt. Du kan även få vägledning kring frisyr och make-up om så önskas.

”Det ska vara kul att hitta en stil att trivas i och den ska matcha dig. Tjänsten innebär att du coachas och lär dig välja rätt kläder och passformer som framhäver och stärker din potential. När du väl hittat din stil och vet vad du ska fokusera på kommer du spara både tid och pengar i dina kommande köp i framtiden.”

Se en teaser för hur det går till här – Personal Shopping Women

Hur går det till?

Du mejlar ditt intresse och får därefter återkoppling. Innan ditt personliga coachande stilsamtal fyller du i ett frågeformulär och skickar även bild på dig. Din Personal Shopper förbereder och ser ut plagg i passande butiker. Under en fysisk shopping på Avenyn bjuds du på bubbel (alt. alkoholfritt) och får en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Det går också att få en digital liveshopping för att presentera vad som handplockats just för dig.

Det är inget köptvång utan investeringen i denna upplevelse kan vara att helt enkelt få inspiration, tips och råd som lyfter fram det bästa hos dig!

Ingår

Coachande stilsamtal, frågeformulär
Förberedelser, skräddarsydd shoppingupplevelse & bubbel

Pris

2 700 kr/person

Vill du ge bort Personal Shopping till någon du tycker om?
Boka in personen du vill skämma bort och skriv ut ditt presentkort här!

Vill du boka?
Kontakta Carina@avenyn.se

(Alla priser inkl. moms. En avbokningsavgift på 100 % debiteras om avbokning sker senare än 24 timmar innan bokad tid. Bokas nytt datum på grund av sjukdom debiteras inget.)