fbpx

Publicerad 4 mars, 2015 - Blogg

Rätt väska för resan

samsonite, södra vägen, väskor
Resebolagens högsäsong står för dörren och behöver du nytt bagage kan du titta in hos Samsonites flagship store på Södra vägen. Här hittar du allt från klassiker till det allra senaste med design, färg, form och material inom väsk- och bagagesortimentet.

– För oss var Göteborg den naturliga staden att öppna vår första flagship store och konceptbutik i, då vårt Skandinaviska huvudkontor ligger här, säger Ulrika som är butiksansvarig. Det var också än mer naturligt att öppna just i lokalen på Södra vägen, då det tidigare låg en väskaffär här.
– Kunderna är vana att finna dessa produkter på denna adress, fortsätter Ulrika att berätta.

I butiken finns det bästa och allra senaste från Samsonite, resväskor, handväskor och Disney sortimentet för barn.

– Väskorna följer det mode och de trender som råder, men basfärgerna finns alltid i sortimentet, säger Ulrika.

Beroende på hur man ska resa, med bil, båt, flyg eller tåg, hur ofta man reser och vilken typ av resa man ska göra avgör vilken typ av väska som är bästa att packa i. Det finns olika material i väskorna, hårda eller mjuka och det kan också vara avgörande för vilken sorts väska som passar. Vilket är ditt behov för din resa och vad vill du ha för funktioner i din väska? Det är de första sakerna du måste fundera på och därefter titta på vilken sorts väska som passar, ska det kunna gå att packa i hela väskan, även i locket, vill du ha skiljevägg, garderob, innerfack med mera.

disneyvaskor700x350

I samarbete med Disney har man också ett stort sortiment väskor med Disneyfigurer på för barnen, allt ifrån necessärer till kabinväskor.

För den som vill ha ett mer estetiskt uttryck bland sin bagagesamling så går det att matcha väskorna inom de olika kollektionerna och serierna.