Månadens Avenyprofil

Publicerad

Blogg

Årets första Avenyprofil

Namn: Anette Eliasson
Företag: Stadsbiblioteket, Kulturförvaltningen, Göteborgs stad
Befattning: Sektorchef bibliotek
Vad är de bästa med att jobba på Avenyn? Det är blandningen av allt folkliv, affärer, restauranger och kontor som gör att man är mitt i staden, mitt i pulsen.
Om man ännu inte besökt er sedan renoveringen, vem får inte missa Göteborgs Stadsbibliotek? Alla är välkomna, vi har runt 5 000 besök per dag och har man inte besökt oss sedan före renoveringen tycker jag att man helt enkelt ska ta sig hit och förhoppningsvis bli lite överraskad.
Hur tror du att Avenyn kommer se ut om 10 år? Om 10 år blomstrar Avenyn ännu mer. Fler olika verksamheter ökar attraktiviteten både helg och vardag. Trafiken minskar och vi har en parkliknande miljö där vi kan umgås, samtala, sitta och läsa.

 

Under 2018 presenterar vi en ny Avenyprofil varje månad. Detta är personer från olika branscher som arbetar på och kring Avenyn och är med och skapar vår destination. Med varje Avenyprofil följer några korta frågor och svar. Dessa kommer du kunna läsa både här på vår hemsida men också på vår Instagram. Månadens Avenyprofil presenteras i slutet av varje månad.