fbpx

Publicerad 18 september, 2015 - Blogg

Nya starka koncept till Avenyn

Pressbild Vigårda, 2012-03-26.
Ett bageri, lyxig snabbmat och fräcka sportkläder – ytterligare unika tillskott till Avenyn inom kort!

Wallenstam meddelar idag att två nya verksamheter flyttar in på paradgatan i början av 2016. Vigårda, en snabbmatsrestaurang med fokus på enkel, snabb, nyttigt och fräsch mat öppnar på Avenyn 29 i januari och en sportbutik med fokus på träningskläder från amerikanska sportmärket Under Armour öppnar i Kopparhuset i februari.

– Det är väldigt roligt att vi nu fyller på Avenyn med ytterligare två starka koncept som båda tillför något unikt och nytt till vår paradgata och Göteborg. Tillsammans med de redan etablerade butikerna kommer de att bidra till Avenyn som en attraktiv mötesplats säger Thomas Dahl, vvd Wallenstam AB.

Vigårda flyttar in på Avenyn 29 och i den cirka 400 kvadratmeter stora lokalen serveras mat med schyssta råvaror lagad av kockar. Bakom restaurangen står kockarna Melker Andersson och Danyel Couet. Vigårda finns sedan tidigare i Stockholm och Malmö.

I Kopparhuset på Avenyn 35 tar en helt ny sportbutik plats. Här kommer besökaren att hitta allt inom training och running i den ca 500 kvadratmeter stora butiken. Största delen av konfektionen kommer från det populära amerikanska märket Under Armour.

Utöver detta är ytterligare en ny etablering klar att öppna under hösten, det är bageriet St. Agnes, som öppnar den 1 oktober på Teatergatan.