fbpx

Publicerad 18 februari, 2015 - Shopping

Nya hyresgäster klara till Kopparhuset

lindex, avenyn, kopparhuset
Fler hyresgäster är nu klara för nybyggda Kopparhuset på Avenyn 31-35. Lindex öppnar en modern konceptbutik i två plan samt att ett topbrand inom amerikanskt sportmode är klara för inflyttning.

Lindex inviger sin 1000 kvadratmeter stora butik i samband med vårfesten på Avenyn, den 25 april. Här kommer du hitta ett fullt sortiment av både dam-, barn- och underkläder, samt en kosmetikavdelning med det senaste. Det amerikanska sportmärket planerar inflyttning i februari 2016. Tills dess kommer en pop-up store att ta plats i lokalerna.

– Nu fyller vi på Kopparhuset med fler eftertraktade varumärken som med sitt utbud kommer att förstärka Avenyns handelskoncept. Lindex förstärker sin närvaro med en större och modernare butik, vilket bekräftar Avenyns attraktionskraft som handelsplats ytterligare, säger Thomas Dahl, vvd på Wallenstam.

På baksidan av Kopparhuset, på Teatergatan är det klart med en italiensk bistro/café. Här meddelar Wallenstam att fler hyresgäster är på gång. Om du inte vill missa vilka det kommer bli, håll koll på vår hemsida för de senaste nyheterna.