Nya Avenyn

”Avenyn ska bli en utåtriktad och kontinental paradgata med internationell attraktionskraft och en puls för hela regionen. Det unika området ska sticka ut och forma en egen identitet bland europeiska städer som stärker Göteborgs varumärke. En dynamisk kombination ska lyftas fram där högtidlighet samsas med en vänlig och tillåtande atmosfär. Huvudstråket ska bli levande, inbjudande och upplevelserikt såväl för besökare som för vardagsbrukaren.”

Götaplatsgruppen öppnar ny restaurang på Elite Park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotels restaurang och festvåningar stöps om till nytt koncept med en spännande profil och ny inriktning. Med ombord på projektet är Götaplatsgruppen, som med sina framgångar i Göteborg tillför gastronomisk spetskompetens.

Läs mer…

Serneke utvecklar cirkustomten

I somras blev det klart att att Serneke blir den aktör som får utveckla det attraktiva projektet Cirkustomten i centrala Göteborg, ett stenkast från Avenyn och Götaplatsen.

Läs mer…

Park bygger ut mot Lorensbergsparken

Park Avenue Hotel bygger ut ca 900 nya kvadratmeter konferens- och eventyta mot Lorensbergsparken och i september 2017 slås dörrarna upp till nya Elite Park Avenue Hotel.

Läs mer…

Arbetet med nya Avenyn

Hur kommer vår paradgata att se ut i framtiden? Vad händer kring gestaltningsprogrammet? Ta reda på mer här!

Läs mer…