fbpx

Publicerad 14 oktober, 2016 - Blogg

Ny vd och centrumledare för Avenyn

jessika_wassberg_700x350
Den 17 oktober tillträder Jessika Wassberg som vd/centrumledare för Avenyföreningen.

Jessika kommer närmast från Svenska Mässan som mässansvarig för MEG – Mediedagarna i Göteborg och dessförinnan kan hon räkna 16 år från Västsvenska Handelskammaren där hon bland annat varit informationschef och ansvarig för utbildningsavdelningen. Hon har även ett förflutet från besöksnäringen.

– Det är en stor ära att få arbeta med Avenyn, en av Sveriges mest kända gator och en viktigt del av Göteborg. Avenyn tillsammans med de närliggande områdena är ett unikt område med sin egen identitet, en angelägenhet för både göteborgaren och alla stans besökare, säger Jessika Wassberg och fortsätter:

– Nu ska vi fortsätta förverkliga Avenyns vision inför 2021 när staden fyller 400 år. Då ska Avenyn uti varenda gatusten vara Kontinental, Unik och Levande. Jag ser verkligen fram emot att leda utvecklingen i samverkan med medlemmarna, Göteborgs stad och övriga intressenter.

– Vi är mycket glada att kunna presentera Jessika Wassberg som Avenyföreningens nya vd och centrumledare. Hon har gedigen kunskap och erfarenhet med sig och tillsammans ska vi fortsätta driva det framgångsrika arbetet med att utveckla Avenyn till att bli göteborgarnas främsta stolthet, säger Lennart Österström, styrelseordförande i Avenyföreningen.