fbpx

Publicerad 4 november, 2015 - Blogg

Ny utställning på Miva Gallery

clunden_miva
7-21 november visar Miva Fine Arts Galleries på Teatergatan en ny utställning med den svenska konstnärinnan Camilla Lundén, som för första gången ställer ut i Göteborg.

Camilla Lundén har på kort tid gjort sig ett namn som en konstnär att hålla ögonen på. På bara tre år har hon medverkat i ett flertal utställningar både i Sverige och Italien. Under sommaren har hon visat sina målningar både i Florens och i den lilla pittoreska och galleritäta staden Pietrasanta.

Med sina nakna och färgsprakande kvinnokroppar och uttrycksfulla kvinnoansikten fångar hon betraktarens intresse. Från Camillas perspektiv har målningarna ett budskap, men det står betraktaren fritt att tolka in sina egna tankar och känslor. Camilla vill med sina målningar höja kvinnan, uppskatta henne, och ge henne styrka. Camilla låter sina målningar växa fram och de får utvecklas i sin egen takt utifrån hennes egna visioner och känslor.

Vernissage: lördag den 7 november kl. 12-16 på Miva Gallery, Teatergatan 30-36

Camilla är född 1967 och uppvuxen i Täby, Stockholm. Hon har tidigare gjort karriär som skådespelerska och guldbaggenominerades 1997 för för sin huvudroll i Spring för livet.