fbpx

Publicerad 20 november, 2014 - Shopping

Ny smak på Avenyn med Nespresso

nespresso3
Nespresso är den första klara hyresgästen till Wallenstams nya lokaler på Avenyn 31-35, och fredag 28 november öppnar de sin första butik i Göteborg. Se bilder från butiken här!

– Vi har länge letat efter en lämplig lokal i Göteborg, då det är ett område med en lång cafékulturhistoria, en framträdande gastronomisk scen, samt att vi har många trogna Club-medlemmar härifrån. Det är med stor glädje vi nu öppnar vår tredje boutique och därigenom kan erbjuda Göteborgarna möjligheten att få komma in och smaka på vårt kaffe samt ta del av den kaffeexpertis Nespresso har att erbjuda, säger Andréanne Silén, Country Business Manager Nespresso Sverige.

Även Wallenstam är glada över den nya hyresgästen.
– Nespresso är precis den typ av butik som vi söker efter till våra fastigheter på Avenyn. Ett välkänt varumärke, nytt på göteborgsmarknaden och med speciella och vackra butiker är det helt i linje med vad vi vill uppnå på Avenyn. I nuläget pågår även diskussioner med flera spännande butiker till de övriga lokalerna, säger Thomas Dahl, vvd Wallenstam AB.
____________________________

Pernilla och Eva från Wallenstam njuter av den första Avenynespresson.
nespresso6

Enkelt att göra men oerhört gott!
nespresso7

Alla Nespressos 22 olika smaker finns på plats i butiken.
nespresso5

…liksom alla maskinerna….
nespresso4

…och en hel del tillbehör.
nespresso1

Dessutom finns det en återvinningsstation där alla, oavsett var du har köpt dina kapslar, kan lämna in dem.
nespresso2