fbpx

Publicerad 30 juli, 2015 - Blogg

Edward Finnell besöker Miva Fine Art Galleries under Kulturkalaset

artgalleryswedenmivagothenburg
Möt fotografen som har turnerat med Rolling Stones i över 30 år världen över, på torsdag den 13 augusti.

Edward Finnell besöker Miva Fine Art Galleries på Teatergatan under kulturkalaset. Edward Finnell är fotograf av världsberömda artister; bl.a foton från Rolling Stones konsert 1975.
Möt fotografen som har turnerat med Rolling Stones i över 30 år världen över! Torsdag kväll 13/8 klockan 16-21 – och se även andra verk från internationellt erkända konstnärer som fångat musikscenens stora legender.

miva_

Miva Fine Arts Galleries är senaste nytillskottet i den nya fastigheten på Teatergatan 30-36. Miva Gallery är ett av Sveriges ledande gallerier inom modern nutidskonst och finns sedan tidigare i Stockholm och Malmö. Galleriet har stor mångfald och konstinriktningar med en genomgående hög kvalité och tillgodoser de flesta smakriktningarna med ett varierande utbud av internationella artister.

Under öppningen i juli var det världspremiär, med fotografier av Jose Dias Herrera. Herrera är framförallt känd för att dokumenterat fotbollspelaren Pelés långa och spektakulära karriär. Pelé är den mest berömda fotbollspelaren i historien och en av de mest populära och spännande idrottsman världen någonsin skådat.

På den översta bilden ser vi en annan utställning med handsignerade verk av Stan Lee, mannen som skapade Spiderman, Hulken, Avengers med flera som också finns att se hos Miva Gallery.

Läs mer om Miva Gallery på:
Hemsida
Facebook
Instagram