fbpx

Bli medlem

Bli medlem i Avenyföreningen

Grattis! Du är just nu på väg att ta första steget till att vara med och förändra och förbättra inte bara din verksamhet, utan också vara delaktig i utvecklingen av Avenyområdet. Avenyföreningen arbetar för en stark gemenskap, ökat nätverkande och kompetensutveckling hos medlemsföretagen.

I samverkan med våra medlemmar arbetar vi för att utveckla en attraktiv, trygg och unik mötesplats. Fylld av upplevelser av hög kvalitet i utbudet av kultur, restauranger, nöjen och shopping.
Målet är att Avenyn ska vara en levande destination som inspirerar & imponerar dygnet runt.

Vi arbetar för att Avenyn ska bli en utåtriktad, levande och kontinental paradgata med internationell attraktionskraft och en puls för hela regionen. Det unika området ska sticka ut och forma en egen identitet som stärker Göteborgs varumärke bland europeiska städer.”

JA, MITT FÖRETAG VILL BLI MEDLEM ->

Gör som ca 250 andra företag i Avenyområdet – bli medlem redan i dag!
Läs mer om vilka medlemsförmåner du får som medlem, våra stadgar och vår handlingsplan för 2021.

– Medlemsförmåner
– Stadgar Avenyföreningen

Verksamhetsområden

För att nå målet arbetar Avenyföreningen med tre verksamhetsområden * Platsutveckling * Marknadsföring * Avenyn – Community.

Handlingsplan Platsutveckling 2021 >>

Läs vår handlingsplan för hur vi arbetar med utvecklingen av Avenyområdet i rent-, snyggt-, tryggt- och tillgänglighetsfrågor samt som destination. Genom att vara en aktiv medlem i Göteborgs Citysamverkan vill vi också öka fokus på stadskärnans kvaliteter och utmaningar.

Handlingsplan Marknadsföring 2021 >>

För att öka besöksantalet och kundunderlaget till området arbetar vi med destinationsmarknadsföring, marknadsföringstjänster och evenemang.

Handlingsplan Avenyn-Community 2021 >>

Vi arbetar för en stark gemenskap, ökat nätverkande och kompetensutveckling hos medlemsföretagen.

Kontakt:
Carina Hallgren, carina@avenyn.se eller 0707-74 92 92
Medlemsansvarig