fbpx

Publicerad 2 november, 2015 - Blogg

Linda på Tvåkanten trea i Årets Servitör

aretsservitor_2015
Måndag den 2 november på Cirkus i Stockholm avgjordes vem Årets Servitör i Sverige 2015. Linda Johansson på Restaurang Tvåkanten var en av sex som tog sig till semifinal.

Årets Servitör arrangeras för att lyfta statusen för och strålkastaren mot alla matsalsproffs som finns i Sverige. Ett av dessa proffs hittar vi på Avenyn – Linda Johansson på Restaurang Tvåkanten. Linda anmälde sig själv till tävlingen och var en av de sex bästa som gick vidare efter teori- och essäprov. Nu på måndag var det dags för semifinal och final. Två gick vidare från semifinalen och finalen avgjordes i en duell som genomförs inför publik på Cirkus i Stockholm.

– Det är jättenervöst! Men jag tror det är bra att vara lite nervös så att man håller fokus och är på tårna, sa Linda inför tävlingen.

Linda har arbetat på Tvåkanten i två år och på frågan varför man som gäst man ska besöka Tvåkanten säger hon:
– Det finns en familjär och varm känsla här, både inom personalen och mellan kunder och personal. Vi serverar modern svensk mat med mestadels svenska råvaror från små producenter.

Stort grattis till tredjeplatsen Linda!

Restaurang Tvåkanten har funnits på Avenyn sedan 1986 och har hela tiden drivits av samma ägare. Tvåkanten är en av de mest välkända Göteborgskrogarna med många återkommande gäster.