Spana in Kristinelundsgatan

Publicerad

Avenyns sidogator, Blogg, Guide

kristinelundsgatan
Kristinelundsgatan sträcker sig på båda sidorna om Avenyn upp till Götabergsgatan och ner till Södra vägen där gatan får sitt naturliga slut. Det äldsta huset på gatan är byggnaden som sedan det byggdes 1904 har inrymt Högskolan för Design och Konst. Runt omkring finns en blandning av verksamheter både i markplan och några våningar upp.

På västra sidan om Avenyn hittar du enkelt parkering när du ska besöka gatan eller varför inte hela Avenyområdet. I parkeringshuset som Apcoa parking har med infart från Kristinelundsgatan parkerar du enkelt och bekvämt. Läs mer om parkeringsmöjligheter i Avenyområdet i vår parkeringguide.

Granne med parkeringshuset hittar du Beerista, en restaurang som har specialiserat sig på öl i alla dessa smaker från både svenska och internationella producenter. Tillsammans med mat som passar till ölen, ger det en god upplevelse. För mer men helt andra smakupplevelser får du på andra sidan Avenyn av Kristinelundsgatan.
beerista
Beeristas burgare

När hungern har stillats och köpbegäret kanske sätter in hittar du tvärs över gatan Pierre Gents Shop och kläder för den välklädde herren och får alltid utomordentligt god personlig service.