fbpx

Publicerad 13 februari, 2017 - Blogg

❤️ Kärlek på Avenyn


Under hela veckan är kärleken i fokus på Avenyn. Ta en tur till paradgatan och hjälp till att sprida kärlek!

Kärlek är till för att delas och under vecka sju sprider vi extra mycket kärlek på Avenyn! Avenyn smyckas av kärleksrutor där du om du hjälper till att sprida kärlek har chans att vinna en romantisk middag och övernattning för två på Scandic Rubinen. * Tävlingen sker på Instagram, för tävlingsregler se nedan. TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Stort grattis till vinnaren Bosse Åslund.

Så ta en tur till Avenyn, stanna till, tänk på den du har kär, kramas och hjälp till att sprida kärlek!

Boka bord på någon av områdets alla restauranger där många har speciella kärleksmenyer dagen till ära som O’Learys, Bellora och Le Pain Francaise. Du som vill ha ännu mera mys kan krypa in i biomörkret med din kärlek, varför inte på Bio Roy som visar musikalen Singin’ in the rain. Kärleksgåvan hittar du lätt i Avenyns breda shoppingutbud. Varför inte en vacker gåva i glas? Unikt Glas på Kristinelundsgatan har specialerbjudanden på flera olika kollektioner.

Skulle ni mot förmodan lämna Avenyområdet och bege er ned mot älven, så visar GöteborgsOperan en romantisk matiné 14 februari kl 12.00. GöteborgsOperan förvandlas till biosalong när Charlie Chaplins klassiska stumfilm Stadens Ljus visas.

Maria och Patrik fann varandra på Avenyn

Många är de par som hittat sin kärlek på Avenyn, ett av dom är Maria Jolsäter Stjernros, 53 och Patrik Jolsäter, 45. Maria berättar om deras kärlekshistoria:

”Ja det är en mysig historia. Jag var ute en nyårsafton själv utan min dåvarande man. Jag gick till Brasserie Lipp för där blir man inte ensam en lång stund.
Alla par satt och åt middag och jag satt i baren, bartendern såg min ensamhet och underhöll mig på ett underbart sätt så jag inte skulle känna mig vilsen. 5 år senare 1996 skilde jag mig och skulle gå ut ensam igen en kväll, stegen tog mig återigen till Lipp och vem serverar mig igen den kvällen, jo samma servitör. De närmsta månaderna som singel tillbringade jag där flera ggr i veckan och hoppades alltid att Patrik skulle jobba. Sagan slutade med att vi nu varit ett par i tio år. Vi är gifta och har slutat gå på Avenyn och istället köpt en bondgård på landet där vi njuter att lugn och ro med alla våra djur.

*Tävlingsregler för Kärleksrutor på Avenyn
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.
Tävlingen startar den 13/2 2017 och avslutas den 19/2 2017. Vinnaren presenteras på instagram.se/avenyngbg och på avenyn.se.

Genom att du laddar upp din bild på en kärleksruta, taggar din vän och taggar bilden med #iloveavenyn och @avenyngbg godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan ej medverka i denna tävling.

Avenyn.se förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande, liksom bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

En jury utser vinnaren. Bilderna bedöms efter kreativitet. Juryns beslut går ej att överklaga.

Vinsten består av ett presentkort på romantisk middag och övernattning för två personer på Scandic Rubinen.

Vinnaren kontaktas av @avenyngbg via Instadirect.

Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta oss på info@avenyn.se.