fbpx

September 2021

September 2021

19 september

Göteborgsvarvet Marathon 2021

När Göteborg fyller 400 år firas det med ett unikt maraton. Göteborgsvarvet Marathon 2021 löper delar av Göteborgsvarvets ordinarie bana, men också nya vägar genom Göteborg. Maratonbanan passerar många av Göteborgs finaste platser bl.a. Avenynområdet. Vill du ha en unik och kittlande utmaning – anmäl dig till Göteborgsvarvet Marathon 2021!

23-26 september

Bokmässan 2021 – Hybridevent!

Bokmässan är årets viktigaste litteraturhändelse, en mittpunkt för svensk bokutgivning och en naturlig mötesplats för skola och bibliotek. Det blir ett fysiskt event och direktsänds på Bokmässan Play.

Läs mer på:

Bokmässan 2021

27 september - 3 oktober

West Pride 2021

Varje år hålls West Pride i Göteborg, en konst- och kulturfestival som skapar trygga rum för HBTQI-personer och lyfter upp normkritik och HBTQI-personers livssituation. I år är hela festivalen flyttad till hösten och den stora Pride Parade går av stapeln den 2 oktober.

Läs mer på:

West Pride

Vad händer mer på och runt Avenyn?

Det finns alltid något att se och göra i Avenyområdet oavsett väder och årstid. Utöver ett rikt mat- och shoppingutbud finns det även massvis av kultur att uppleva. Spana in de olika ställena här till höger.

 

Mer information kommer inom kort!