Oktober

Oktober 2017

28 september - 1 oktober

Cats på Scandinavium

Andrew Lloyd Webbers succéföreställning Cats är en av världens mest älskade musikaler.

Läs mer på:

gotevent.se

28 september - 1 oktober

Bokmässan

Besök Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen och allmänheten.

Bildning är huvudtemat för 2017 års Bokmässa. Dessutom kommer den finländska litteraturen att få stort utrymme med anledning av Finlands 100-årsjubileum som egen nation.

Läs mer på:

www.bokmassan.se

5 oktober

Torsdagar på Södra Vägen

Första torsdagen varje månad bjuder Södra Vägens restauranger och butiker på extra happenings och erbjudanden. Kom och upplev Avenyns mysiga systergata!

5 oktober

Gabriel Iglesias på Scandinavium

Ståupparen Gabriel Iglesias tillbaka till Sverige med sin helt nya show “FluffyMania World Tour“

Gabriel Iglesias var en av de första komikerna som slog igenom via YouTube där han snabbt fick hundratusentals klick. Nu har han nästan 9 miljoner följare på Facebook och över två miljonerföljare på YouTube – ett av hans klipp har visats 25 miljoner gånger! “Fluffy“ har släppt miljonsäljande dvd-shower, han fyller arenor och toppar stand up-festivaler över hela världen.

Läs mer på:

gotevent.se

6 oktober

Chris Rock : Total Blackout Tour

Scandinavium Superstjärnan Chris Rock tar sin The Total Blackout Tour till Europa och Sverige! Detta är komikerns första turné på 9 år med fantastiska hyllningar både från press och publik.

Läs mer på:

gotevent.se

13 oktober

Kulturnatta

Kulturnatta – ett kulturellt knytkalas!
På Kulturnatta manifesteras kulturen i Göteborg. Innehållet står kulturarrangörerna för.

13-15/10 + 20-22/10 + 27/10-5/11

Halloween på Liseberg

Årets Halloween på Liseberg är längre, större och rysligt läskigt. Under några ödesdigra dagar fylls nöjesparken med allt från hårresande skräckhus och ljusskygga figurer till barnsligt bus och godis – utöver många Halloween-öppna karuseller och nervkittlande berg- och dalbanor.

30 okt - 5 nov

Höstlov på Avenyn!

Vädret blir kyligare och löven gulare. Vecka 44 är det höstlov och varför inte spendera lovet i Avenyområdet, här finns det aktiviteter för både små och stora.

Vad händer mer på och runt Avenyn?

Det finns alltid något att se och göra i Avenyområdet oavsett väder och årstid. Utöver ett rikt mat- och shoppingutbud finns det även massvis av kultur att uppleva. Spana in de olika ställena här till höger.