Oktober

Oktober 2018

1 oktober

Max Raabe & Palast Orchester

Med en succé turné med skivan ”Eine Nacht In Berlin” (2014) är det dags för Max Raabe och hans Palast Orchester att inta Göteborgs konserthus. I höst kommer de med sitt nya album ”Der perfekte Moment… wird heut verpennt” att ha sin föreställning här i Göteborg!

Läs mer på:

https://www.gso.se/

6 oktober

New Jersey Devils – Edmonton Oilers

Scandinavium NHL-säsongen öppnas med en ordinarie seriematch på Scandinavium i Göteborg den 6 oktober. Missa inte chansen att uppleva världens bästa hockey live!

Läs mer på:

gotevent.se

19 oktober

Kulturnatta

Kulturnatta – ett kulturellt knytkalas!
På Kulturnatta manifesteras kulturen i Göteborg. Innehållet står kulturarrangörerna för.

12-14/10 + 19-21/10 + 26/10-4/11

Halloween på Liseberg

Årets Halloween på Liseberg är längre, större och rysligt läskigt. Under några ödesdigra dagar fylls nöjesparken med allt från hårresande skräckhus och ljusskygga figurer till barnsligt bus och godis – utöver många Halloween-öppna karuseller och nervkittlande berg- och dalbanor.

21 oktober + 2- 3 november

Pernilla Wahlgren – Kort, Glad Och Tacksam

Pernilla Wahlgren besöker Lorensbergsteatern med sin show ”Kort, glad och tacksam” där hon summerar 40 år på scen och 50 år på jorden. 

Showen beskrivs som en humorföreställning fylld med musik, sketcher på ett sätt som underhåller de flesta.

25 - 28 oktober

Göteborg Shopping Days

Vad händer mer på och runt Avenyn?

Det finns alltid något att se och göra i Avenyområdet oavsett väder och årstid. Utöver ett rikt mat- och shoppingutbud finns det även massvis av kultur att uppleva. Spana in de olika ställena här till höger.