November 2019

November 2019

1-3 november

Halloween på Liseberg

Årets Halloween på Liseberg blir en skrämmande rolig historia med allt från åkturer i mörkret till mysrys för de små och rena mardrömmen för de stora.

Så gör dig redo för en alldeles underbart obehaglig upplevelse när du besöker nöjesparken i höst – du bestämmer om det blir skräck, åk eller skratt!

Läs mer på:

liseberg.se/halloween

5 -6 november:

Riksteatern i samarbete med Dramaten / De oroliga

Linn Ullmanns succéroman som sceniskt mästerverk av Pernilla August.

Läs mer på:

storateatern.se

9-11 november

Mia Skäringer ”Avig Maria – No more fucks to give

Den utsålda turnén ”Avig Maria – No more fucks to give” fortsätter även 2019. Del blir en lång turné med stopp i flera städer och denna gång avslutar Mia sin resa i Göteborg på Scandinaivum 9-11 november.

Läs mer på:

gotevent.se

15 nov - 30 dec

Jul på Liseberg

Under julen förvandlas Liseberg till en glittrande julsaga. Gå på klappjakt bland bodarna i skenet av miljoner juleljus, få upp värmen i vintervakna karuseller, hälsa på i Kaninlandet, se den vackra isbaletten, gå på spännande skattjakt i Medeltidsbyn och lämna din önskelista till självaste Tomtefar.

Läs mer på:

www.liseberg.se

16 november

Christmas Market Södra Vägen

Kom och fira in julen på mysiga Södra Vägen! Shoppa årets julklappar, lyssna till körsång, mingla på gatan med våra verksamheter och bli inspirerad av julens smaker.

22 november

Lars Winnerbäck på Scandinavium

2019 blir ett riktigt Winnerbäck-år. Den 27 september släpps ett nytt album och i höst blir det stor arenaturné i både Sverige och Norge

Läs mer på:

gotevent.se

Vad händer mer på och runt Avenyn?

Det finns alltid något att se och göra i Avenyområdet oavsett väder och årstid. Utöver ett rikt mat- och shoppingutbud finns det även massvis av kultur att uppleva. Spana in de olika ställena här till höger.