fbpx

Mars 2020

Mars 2020

5-8 mars

Bo Kaspers Orkester på Lorensbergsteatern!

Med en nysläppt skicka så åker Bo Kaspers Orkester ut på en efterlängtad turné!
På Lorensbergsteatern stannar man till under tre dagar och gör hela fem spelningar över helgen.
Ta chansen att se ett av Sveriges mest älskade liveband och hör deras nya skicka ”23:55”

Läs mer på:

lorensbergsteatern.se

13 mars - 4 april

Pernilla Wahlgren har hybris!

Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.

Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.

Läs mer på:

lorensbergsteatern.se

14 mars

Värvet Runt med gäst Miriam Bryant

Äntligen åker Kristoffer Triumf på turné med Värvet! När intervjupodden firar hela åtta år 2020 blir det tillsammans med lyssnarna på deras hemmaplan och en aktuell gäst. Värvet kommer att besöka ett tiotal svenska städer och scener under namnet ”Värvet Runt”. I Göteborg, på Stora Teatern, möter vi artisten Miriam Bryant.

Läs mer på:

storateatern.se

Vad händer mer på och runt Avenyn?

Det finns alltid något att se och göra i Avenyområdet oavsett väder och årstid. Utöver ett rikt mat- och shoppingutbud finns det även massvis av kultur att uppleva. Spana in de olika ställena här till höger.