fbpx

Juli 2020

Juli 2020

29 juni - 4 juli

Partille Cup

Världens största och mest internationella handbollsturnering för ungdomar spelas i Göteborg med Heden som det största spelcentrat.

Partille Cup är världens största och mest internationella handbollsevent. Årligen gästas evenemanget av 20.000 deltagare från 50 länder fördelat på 1.100 lag.

I hjärtat av turneringen ligger Heden Center som är en stor mötesplats för spelare, ledare och publik.

Läs mer på:

www.partillecup.com

12 - 18 juli

Gothia Cup

Under en vecka är det fotbollsfest i hela Göteborg! Världens största och mesta internationella fotbollsturnering för ungdomar.

Gothia Cup är en mötesplats för världens ungdomar, oavsett religion, hudfärg eller nationalitet, med fotbollen som gemensam nämnare.

Heden utgör hjärtat av Gothia Cup. Heden ligger också mitt i hjärtat av centrala Göteborg och är beläget mitt emellan Nya Ullevi (invigningsarenan) och paradgatan Avenyn. Här upplever du den stora folkfesten!

Läs mer på:

www.gothiacup.se

31 juli + 1 augusti

Rammstein på Ullevi

Eld, explosioner och spektakulära scenbyggen – det är inte utan anledning som de tyska hårdrockarna Rammstein rankas som ett av världens absolut bästa liveband. Tidigare i år kom det efterlängtade självbetitlade albumet, det första på tio år. Har du aldrig upplevt Rammstein live är det dags nu. Och har du sett dem tidigare vet du exakt hur häftigt det här kommer att bli.

Läs mer på:

gotevent.se

Vad händer mer på och runt Avenyn?

Det finns alltid något att se och göra i Avenyområdet oavsett väder och årstid. Utöver ett rikt mat- och shoppingutbud finns det även massvis av kultur att uppleva. Spana in de olika ställena här till höger.