December

December 2017

17 nov - 30 dec

Jul på Liseberg

Under julen förvandlas Liseberg till en glittrande julsaga. Gå på klappjakt bland bodarna i skenet av miljoner juleljus, få upp värmen i vintervakna karuseller, hälsa på i Kaninlandet, se den vackra isbaletten, gå på spännande skattjakt i Medeltidsbyn och lämna din önskelista till självaste Tomtefar.

Läs mer på:

www.liseberg.se

7 december

Torsdagar på Södra Vägen

Första torsdagen varje månad bjuder Södra Vägens restauranger och butiker på extra happenings och erbjudanden. Kom och upplev Avenyns mysiga systergata!

9 december

Vintergalan på Scandinavium

Upplev högklassig julstämning med Sveriges artistelit på scen. Showpaket med julbord och dryck eller endast showbiljett.

Årets medverkande är Jerry Williams, Alcazar, Orup, Sarah Dawn Finer, Eric Saade, Mariette samt Brynolf & Ljung.

Läs mer på:

gotevent.se

16 december

Westgames på Scandinavium

För första gången i Sverige kommer eliten inom e-sport och skateboarding att samlas under ett och samma tak.

30 av skateboardvärldens största stjärnor bjuds in och amatörer kan kvala in genom tävlingar som genomförs under hösten. Kvalificeringen till e-sporttävlingarna i spelen CS:GO och FIFA sker online och arrangören har cirka 2500 kvalplatser där de bästa går vidare till finalerna i Scandinavium.

Westgames innehåller även en mässa där skate- och gamingutställare finns på plats. Shopping, pröva på, utmaningar samt upplevelser erbjuds tillsammans med huvudevenemanget.

Läs mer på:

gotevent.se

Nyårsafton 31 december

Fira nyår på Götaplatsen

Göteborgare och besökare bjuds som vanligt in för att tillsammans räkna ner till tolvslaget med pompa och ståt.

År 2015 var det över 17 000 personer som valde att fira in nyåret på Avenyn.

Läs mer på:

avenyn.se/nyar

Vad händer mer på och runt Avenyn?

Det finns alltid något att se och göra i Avenyområdet oavsett väder och årstid. Utöver ett rikt mat- och shoppingutbud finns det även massvis av kultur att uppleva. Spana in de olika ställena här till höger.