fbpx

Augusti 2020

Augusti 2020

1 Augusti

Rammstein på Ullevi

Eld, explosioner och spektakulära scenbyggen – det är inte utan anledning som de tyska hårdrockarna Rammstein rankas som ett av världens absolut bästa liveband. Tidigare i år kom det efterlängtade självbetitlade albumet, det första på tio år. Har du aldrig upplevt Rammstein live är det dags nu. Och har du sett dem tidigare vet du exakt hur häftigt det här kommer att bli.

Läs mer på:

gotevent.se

13-15 augusti

Way Out West

Way Out West är tillbaka för tolfte året. Utöver världens bästa publik kommer festivalen ha en lineup med både dagens och morgondagens stora stjärnor. Stort, smalt och brett. Ett program som ger full gas tidigt på dagen i magiska och centralt belägna Slottsskogen och pågår långt in i den härliga sommarnatten i Göteborgs stad genom klubbprogrammet Stay Out West.

Läs mer på:

wayoutwest.se

29-30 augusti

Göteborgsgirot

Göteborgsgirot är idag det största cykeleventet på Västkusten. Alla cyklister kan delta, från barn och nybörjare till motionärer och elitcyklister. Samlingspunkten är Heden mitt i Göteborg och det fartfyllda Grand Prix-loppet körs mitt i centrala Göteborg på och runt Avenyn/Götaplatsen! Över hundra elitcyklister och internationella stjärnor tävlar mot varandra på en ca 1,1 km lång bana med tillhörande spurtpriser

Läs mer på:

goteborgsgirot.se

Vad händer mer på och runt Avenyn?

Det finns alltid något att se och göra i Avenyområdet oavsett väder och årstid. Utöver ett rikt mat- och shoppingutbud finns det även massvis av kultur att uppleva. Spana in de olika ställena här till höger.