fbpx

April 2021

April 2021

I APRIL

Hittaut till Avenyn!

Just nu pågår Hitta ut till Avenyn! Detta är den perfekta aktiviteten för alla göteborgare och besökare i vår stad som med låg smittrisk går att utföra utomhus på egen hand. Dessutom får man njuta av den vackra omgivningen på och runt Avenyn.

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna.

I vårt senaste Avenysvepet  kan du se mer om Hittaut och hur du tävlar!  Se det här!

Checkpointsen kommer sitta kvar fram till 16 maj för de som inte hinner promenera i påsk. Använd den fysiska kartan, ladda ned karta från webben eller ladda ned appen ”Hittaut.nu” för att hitta de olika checkpointsen.

Ladda ned pdf-karta

Hittaut Göteborg

Hittaut 

20 APRIL

Göteborgs konstmuseum och Göteborgs konsthall öppnar igen!

Göteborgs konstmuseum och Göteborgs konsthall planerar åter att öppna för publik tisdag 20 april. Du som är frisk är välkommen att besöka, men var extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd. Är du inte frisk ska du avstå att besöka av hänsyn till alla medmänniskor.

I dagsläget finns ingen möjlighet för förhandsvisning. Som ett led i säkerhetsåtgärderna för att minska spridningen av Covid-19 är kontantfritt som gäller. Det går bra att betala med kort eller via Swish. Respektive platser har maxantal samtidiga besökare. För mer information inför ditt besök finner du nedan.

I APRIL

Göteborgsoperans digitala föreställningar

Sång, musik och dans säger mer än tusen ord – även när vi tvingas hålla fysisk avstånd. Göteborgsoperan erbjuder digitala sändningar med nya upplevelser varje vecka. Upptäck kulturens fantastiska värld direkt från soffan!