fbpx

Publicerad 7 juni, 2012 - Hotell & service

JustNu öppnar nytt tryckeri på Södra vägen

[slideshow id=64]

JustNu

Adress: Södra vägen 3
Websajt: justnu.se

JustNu öppnar sitt fjärde tryckeri i Göteborg på Södra vägen. Här erbjuder de tryck på papper, från minsta lilla till storformat.
– Läget är perfekt och vi slår upp dörrarna i mitten av augusti, säger JustNu:s VD Jan Veres.

I augusti slår JustNu upp dörrarna till det artonde JustNu som kommer att ligga mellan Avenyn och Heden. På så sätt håller tryckerikedjan fortsatt fokus på storstäderna.
– Göteborg är ett av våra viktigaste områden och vi befäster genom etableringen JustNu:s position i centrala Göteborg, säger försäljning- och marknadschefen Peter Veres.

Tryckeriet JustNu Heden har ett butikskoncept och kommer vara placerat i Folksamhuset på Södra Vägen 3 mitt i centrala Göteborg. Hit kan man gå som privatperson, men JustNu riktar sig i huvudsak till företag.
– Vi erbjuder i stort sett samma tjänster i alla tryckerier. Här kommer vi att göra allt tryck på papper, från 100 visitkort till 1 000 foldrar eller årsredovisningar, eller storformat med rollups och vepor. Från minsta lilla till det allra största på papper.
Varför öppnar ni här?
– Vi ser att det finns en stor efterfrågan i allmänhet och i synnerhet runt Avenyn och Heden. Vårt koncept bygger på att ligga nära kunderna, och det finns många företag däromkring. Och det är bra exponeringsmöjligheter eftersom det rör sig så mycket folk, och så finns det inga andra tryckerier där.
Ni har redan tre i Göteborg, behövs ett till?
– Det finns absolut ett behov, folk vill ha service och produktion. Folk vill ha saker direkt – och vi gillar saker som går snabbt, just nu.

Varje JustNu-tryckeri har också en grafisk formgivare, vilket också kommer att finnas på Södra vägen.
– Tanken är att man ska kunna komma in med en idé och få hjälp med utformandet. Det är vi lite unika med, men det är något som små och medelstora företag ofta har problem med.
Kan man komma in med bara ett råmaterial alltså?
– Ja, absolut. Våra formgivare designar och gör upplägget, sedan trycker vi klart allt.

Men även fler tryckerier är att vänta från JustNu.
– Vi ser en ökad efterfrågan på grafiska tjänster och produkter i storstäderna och kommer att fortsätta expandera i dessa områden, säger Peter Veres.

Chef för JustNu Heden blir Agneta Bremmers som tidigare var platschef för JustNu i Frölunda.
– I samband med att vi öppnar JustNu Heden så kommer vi även att tillsätta en del ny personal i Göteborgsområdet, tillägger Jan Veres.