Avenyns julbordsguide

Publicerad

Guide, Mat & dryck


Snart glimmar juleljusen och och maten dukas upp. Vill du få en försmak av julen och alla dess läckerheter på julbordet? Då kommer här en guide till Avenyns julbord. Små som stora, klassiska som moderna. Hugg in och njut av julens alla delikatesser.

Julbord med familjär stämning hos Werners Bistro

wernersbistro.com
Werners serverar ett klassiskt julbord med allt som hör julen till. Kalla rätter plockar du själv och de varma serveras vid bordet, ett göttigt dessertbord, kaffe/te och såklart efterfest.
Datum: 3 december – 16 december
Pris: Lunchsittning mån–fre: 295 kr, Kvällssittning mån-fre: 395 kr, Helgsittning lör–sön: 495 kr hela dagen. Barn äter till ett pris av 20 kr per fyllt år upp till 12 år, därefter fullt pris.

Stjärnglans – Julbord & Julshow på Valand

valand.se
I den här showen, tar den sex man starka ensemblen av dansare och sångare med publiken på en resa bland de mest minnesvärda showupplevelserna i populärmusikens historia. Under showen serveras Valands härliga julbuffé.
Datum: torsdag-lördag 15 november–22 december
Pris: Från 695 kr

Julbord med goda traditioner på Tvåkanten

tvakanten.se
Tvåkantens traditionella julbord serveras i form av både lunchsittning och kvällssittningar.
Datum: 29 november–21 december
Pris: lunchjulbord 445 kr, kvällsjulbord 695 kr

Årets julshow på Trädgår’n 2018 – TOMTEROCK!

tradgarn.se
Tomtefar själv Björn Kjellman tar hjälp av sina nissar Andreas Johnson, Velvet, Jennifer Brown och Black Ingvars för en svängig, skrattande och sjungande helkväll. Trädgår’ns nissar har fejat, donat, pyntat, syltat, gravat, dukat, putsat och eldat för att förbereda ett klassiskt svenskt julbord.
Datum: 16 november-15 december
Pris: julshow + julbord 711-1195 kronor, endast julshow 350 kronor

Klassiskt julbord med piano på Ruby

scandichotels.se
Välkommen till klassiskt julbord med storstadpulserande pianounderhållning. Mitt på Avenyn med julstämning, god mat och bra sällskap som fokus. Bar finns i anslutning till julbordet och takbaren är öppen.
Datum: 22 nov-21 dec (tor-fre) kl. 17-00
Pris: 655 kr inkl moms (barn 395 kr inkl moms)

Klassiskt svenskt med en fransk tvist på Le Pain Francaise

lepainfrancaise.se
Le Pain Francaise serverar både julbord och en exklusiv trerättersjulmiddag. Julmiddagen är en minnesvärd trerätters signerad vår köksmästare James Martin.
Datum: 1 november-22 december
Pris: 598 kr

Julbuffé på Restaurang Kometen

restaurangkometen.se
På klassiska Kometen kan du njuta av en julbuffé, med rätter som är utvalda ur de klassiska juldelikatesserna. Julbuffén serveras både till lunch och på kvällen.
Datum: från 23 november, onsdagar-torsdag kväll, fredag-lördag lunch + kväll, söndagar serveras ett stort familjejulbord (298 kr) sittningar 13.00 16.00 19.00
Pris: julbord 495-595 kr, jultallrik 395 kr

Beställ hem från Sofina kök och catering

sofina.net
Om du vill ta julbordet med dig hem, så har Sofina fina och smakrika jultallrikar, julbufféer eller julkorgar. På Sofina arbetar man med en grön linje med råvaror av högsta kvalitet från närområdet och oftast från ekologiska odlingar.