Avenyns julbordsguide

Publicerad

Guide, Mat & dryck


Snart glimmar juleljusen och och maten dukas upp. Vill du få en försmak av julen och alla dess läckerheter på julbordet? Då kommer här en guide till Avenyns julbord. Små som stora, klassiska som moderna. Hugg in och njut av julens alla delikatesser.

Klassiskt svenskt med en fransk tvist på Le Pain Francaise

Mellan den 21 november och den 21 december serverar Le Pain Francaise både julbord och en exklusiv trerättersjulmiddag. Julmiddagen är en minnesvärd trerätters signerad vår köksmästare James Martin.
Pris: 598 kr

Julbordet och julmiddagen bokas minst en dag i förväg via mejl till info@lepainfrancais.se, eller ring 031 – 790 11 09

Julshow ”Made in Sweden” & julbord på Trädgår’n

Peter Magnusson, Lotta Engberg, Erik Segerstedt, Lisa Stadell och Bruno Mitsogiannis presenterar det svenska musikundret i en sprakande föreställning med ett galet ös och många skratt. Ett klassiskt svenskt julbord serveras på buffé. Kvällen avslutas med Göteborgs bästa julfest med det hetaste dansgolvet. Premiär fredag 17 november och spelas fram till jul.
Pris: julshow + julbord 665-1095 kronor, endast julshow 495 kronor

Boka på Trädgår’ns hemsida.

Argentinskt julbord på Buenos Aires

Börja kvällen med välkomstglögg och avnjut sedan en förrättsbuffé med argentinska smaker följt av valfri huvudrätt från julmenyn. Julbordet avrundas med hemlagade typiska argentinska efterrätter. Serveras 1 november – 23 december.
Pris: 499 kr

För mer information och bokning, ring 031-381 09 20 eller gå in på baargentinesteakhouse.com

Julbuffé på Restaurang Kometen

På klassiska Kometen kan du från 25 november njuta av en julbuffé, med rätter som är utvalda ur de klassiska juldelikatesserna. Julbuffén serveras både till lunch och på kvällen
Pris: 495-595 kr

För bokning gå in på Kometens hemsida

Rubinens Winter Edition

I år serverar Scandic Rubinen i Göteborg en 3-rätters julinspirerad meny mellan 23 november och 16 december.
Pris: från 395 kronor per person, (barn 0-12 år betalar 20 kr per fyllda år)

Bokningsinformation hittar du på Scandic Rubinens hemsida.

Beställ hem från Sofina kök och catering

Om du vill ta julbordet med dig hem, så har Sofina fina och smakrika jultallrikar, julbufféer eller julkorgar. På Sofina arbetar man med en grön linje med råvaror av högsta kvalitet från närområdet och oftast från ekologiska odlingar.

Du hittar hela utbudet med priser på Sofinas webbplats.

Julbord med goda traditioner på Tvåkanten

Tvåkantens julbord serveras från 23 november i form av både lunchsittning och kvällssittningar.
Pris: lunchjulbord 445 kr, kvällsjulbord 695 kr

Bokningsinformation hittar du på Tvåkantens hemsida

Julbord med show på Valand

Min Jul med Jessica Andersson
Valand bjuder in till en underbar kväll i julens tecken med ett klassiskt julbord där ingenting saknas. Efter julbordet blir det konsert med den folkkära artisten Jessica Andersson. Spelas 26 november.
Pris: 895 kr

Julbord med show – Celebration
I årets julshow har Valand samlat musik genom som genom decennierna uppfyller dessa kriterier. Från 70-talets disco, till latinvärldens heta rytmer, radiostationernas säkraste kort och vidare till dagens mest populära Dj-akter. Spelas torsdag till lördag, 16 november – 16 december på festvåningen.
Pris: Show + Julbord fr. 695 kr

Mer info och bokning via Valands hemsida

Julbord med Ekstedt & Ljung

Nu bjuder Stora Teatern tillsammans med kockarna Niklas Ekstedt och Karl Ljung in till ett julbord i svårslagen miljö, mitt på Stora Teaterns scen med utsikt över salongen med takmålningar och kristallkronor. Förutom julbordet kommer det även finnas en glöggbar i den vackra foajén.  Julbordet håller på från den 13 december till och med 17 december 2017. Pris för Jullunch vardagar: 595kr . Eftermiddag, kväll och helger: 795kr.

Mer info och bokning via Stora Teaterns hemsida.