fbpx

Publicerad 22 januari, 2015 - Shopping

John Henric till Avenyn

john henric, avenyn, butik
I början av mars slog märket John Henric upp dörrarna till sin nya butik på Avenyn 23.
– I vår butik hittar man som kund kunna Skandinaviens bredaste utbud av accessoarer, skjortor och tröjor i bomull och kashmir, berättar VD John Ekström.

John Henric startades år 2009, och deras egna butiker finns på få och utvalda platser i Sverige samt en butik i Köpenhamn. De har även återförsäljare i både Sverige och Europa. Planer på egna butiker i London och övriga Europa finns i framtiden. Men innan dess så väljer de alltså att öppna på på Avenyn.

john henric, avenyn
John Henric riktar sig till män i alla åldrar. Deras unika och nischade varumärke är för den som vågar blanda in fräscha inslag i en stil som ofta kan kännas något förutsägbar. Men de som inte vill att det välklädda ska sätta stopp för det uttrycksfulla i åtanke utvecklar märket plagg med personlighet. Helt enkelt för den som vågar.

John berättar också om varför de valde att etablera sin nästa butik på just Avenyn.
– Vi tror mycket på Avenyn och vill att den skall komplettera vår befintliga butik på NK Göteborg. Vi vill erbjuda den arbetande mannen i området och turisterna en unik upplevelse. Vi tror dessutom mycket på satsningen som olika aktörer gör i området och att denna gata jobbar för att få tillbaka sin pondus, säger John Ekström.

Butiken har en stilren och unik inredning och är ett härligt tillskott till vår paradgata.

Om du är är nyfiken på deras sortiment redan nu, kolla in johnhenric.com