fbpx

Publicerad 9 april, 2013 - Mat & dryck

Jamesons pub i ny tappning

Jameson’s pub

Adress: Avenyn 32
Telefon: 031-18 77 70
Hemsida: Jameson’s pub

Med inspiration från England och Irland har Jamesons hittat sitt nya koncept. Inredningen är sprillans ny och känslan av en brittisk, myllrande pub är nära. Stammisarna trivs bra på puben, men nu vill Jamesons även locka en ny, yngre publik. ”Säsongs-öl” är en av de nya idéer puben satt i verket.

Ägaren Suleyman Yuksel visar oss runt i den nyrenoverade lokalen och berättar om hur de även planerar att göra om utsidan på fasaden samt uteserveringen. Än har inte tillståndet för att börja bygga serveringen trillat in, men Suleyman tror att det kommer när som helst i dagarna. Så när du passerar Jamesons nästa gång byggs det förmodligen nytt på utsidan.

– Visste ni att Jamesons pub är den enda puben på Avenyn med livemusik torsdag, fredag och lördag? Vi har ett roterande schema varje helg med trubadurer och coverband, det brukar bli bra drag på dansgolvet. Dessutom har vi börjat med ”säsongs-öl”, vilket går ut på att vi har en nyhet i ölsortimentet varje månad. Vi vill gärna locka en yngre publik som är intresserad av att smaka nytt på ölfronten, berättar Suleyman.

Vi frågar Suleyman vad han tror är Jamesons styrkor. Svaret kommer snabbt.
– Personalen. Atmosfären, vännerna och en vänlig hand från personalen, det tillsammans skapar en god känsla hos våra kunder.