fbpx

Publicerad 20 december, 2013 - Hälsa & skönhet

Hälsa inifrån och ut

yoga, GöteborgDen 15 augusti 2011 slog Lotta Filipson upp portarna på Yoga Divine som ligger på Avenyn 34. Sedan dess har Lotta och hennes kollegor instruerat och inspirerat flera yoga-utövare i medicinsk yoga, såsom migrän- och sömnyoga, mjukyoga, yinyoga samt hathayoga. Syftet med all yoga är att du ska må bra inifrån och ut, bli harmonisk i din andning samt känna ett lugn.

I dagens stressade samhälle är det viktigt att ta sig tid att slappna av mellan varven. Inom yoga finns det oftast en form som passar för alla. Yoga kan hjälpa dig att bli stark, få energi, fokusera och sova bättre – kort sagt att må bra från topp till tå.

Hos Yoga Divine blir du serverad färsk frukt och te efter varje pass och vad gäller tiderna kan du välja bland morgon-, lunch- eller kvällspass, alltid i mindre grupper vilket gör att passen blir anpassade efter dig. För dig som är sugen på en privatlektion är det bara att boka eller kanske lockar en workshop i exempelvis andningsteknik eller avslappning.

De olika yogastilarna som praktiseras av de fyra instruktörerna hos Yoga Divine är jivamuktiyoga, mjuk yoga, medicinsk yoga samt hathayoga. Så det är bara att välja! Lycka till med din träning!