fbpx

Skärgårdslinjen

Packhusgatan 1, Göteborg, Sverige

031 - 13 77 77


Öppettider

Tis-Ons 18.00-23.00

Torsdag 17.30-23.00

Fre-Lör 18.00-23.00

 

I hjärtat av Göteborg vid Packhuskajen ligger Sveriges roligaste och mest personliga restaurangbåt, M/S Trubaduren, endast fem minuters promenad från Brunnsparken.

I över tio år har vi på M/S Trubaduren bjudit människor från hela världen på guidade dagskryssningar och våra populära kvällskryssningar med show. Självklart serveras vår skaldjursbuffé på alla våra turer.

Det är just kombinationen av vacker skärgård, magnifikskaldjursbuffé samt ett personligt bemötande av våra serverande artister som gör oss unika!

På våra två restaurangdäck har vi plats för 220 ätande gäster. Utomhus på soldäck finner ni fartygets höjdpunkt, den fantastiska utsikten över Göteborgs vackra skärgård och mäktiga hamnar. Här ute förlägger vi även vår show de kvällar då vädret tillåter.

Ytterligare en trappa upp på bryggdäck har vi 50 sittplatser under bar himmel med 360 graders utsikt. Vill du hälsa på kapten och se hur det går till att styra skutan, är det bara att knacka på dörren och anhålla om tillstånd att gå in i styrhytten.

Givetvis har vi fullständiga rättigheter.

Hemsida

Skärgårdslinjen

Packhusgatan 1, Göteborg, Sverige

Läs mer